Haberler

Araplardan Türkiye karşıtı çirkin paylaşımlar! Boykot edilecek Türk ürünlerini listelediler

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri'de Suriye uyruklu bir kişinin 7 yaşındaki kızı taciz etmesinin ardından kentte başlayan olaylar yurdun çeşitli noktalarına yayıldı. Buna karşılık olarak Suriye'nin bazı bölgelerinde de Türklere ait TIR'lar ve Türk bayrakları ateşe verildi. Sosyal medyada ise bazı Arap kullanıcılar Türk markalarının listesinin yer aldığı bir görsel paylaşarak boykot çağrısında bulundu.

Türkiye'nin bazı kentlerinde Suriyelilere yönelik olaylarpatlak verdi. Suriye'de ise Türkiye'nin kontrolündeki bölgelere saldırılar düzenlendi. Gerilimin arttığı bu dönemde sosyal medyada da Türkiye karşıtı çirkin paylaşımlar yapıldı.

FARKLI ÜLKELERDEN TÜRKİYE ALEYHİNE KAMPANYA

Tüm dünya kamuoyu Türkiye'de yaşananlara dikkat kesildi. Orta Doğu üzerine yayın yapan medya kuruluşu Al-Bawaba ise oldukça dikkat çeken bir noktanın üzerinde durdu ve farklı ülkelerden sosyal medya kullanıcılarının Türkiye'ye boykot çağrısı yaptığını ortaya çıkardı.

Araplardan Türkiye karşıtı çirkin paylaşımlar! Boykot edilecek Türk ürünlerini listelediler

"BOYKOT EDİLECEK TÜRK ÜRÜNLERİ"

Sosyal medya platformu X'te paylaşım yapan bazı kullanıcılar Türk markalarının listesinin yer aldığı bir görsel paylaşarak, "Bu ürünleri almayın. Boykot edilecek Türk ürünleri. En azından bunu yapabilirsiniz" notunu düştü.

TÜRK TURİZMİNİ DE HEDEF ALDILAR

Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Öncelikle onların turizmini boykot edin, bu daha etkili olur" derken bir kullanıcı ise, "Mültecileri alanları boykot etmeyin" ifadesini kullandı. Al-Bawaba'nın haberinde bir diğer sosyal medya kullanıcısının ise, "Bu ürünleri ilk kez görüyorum. Bunlar genelde Mısır'da yaygın gibi gözüküyor" ifadesini kullandığı ifade edildi.

Haberler.com / Eymen Dursun - Dünya

Sosyal Medya Sosyal Medya Orta Doğu Politika Türkiye Kayseri Suriye Dünya Sosyal Medya Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (60)

Erhan lafcı:

Ve tarih tekerrür ediyor. 100 yıl önceki ihanet 100 yıl sonra kaldığı yerden devam ediyor????????

Yanıtla2692K
Ensar Tayfur:

İsraile karşı bu boykotu yapmadılar.

Yanıtla651K
Yunus:

Sen yaptınmı?

841146
Nuri Aga:

Yunus o yaptı ya da yapmadı. Kendi ırkına hayrın yoksa kimseye olmaz.öncelik onların onlar kendi ırklarına yapılana sessiz kalıyor biz değil. Bak Türk - Azeri kardeşliğine...

54501
Netherill:

nuri aga boykot araplar yapıyor diye yapılmıyor. türkiye devletide yapmayabilir. boykotu vicdanı olan herkesin yapması gerekiyor. tabi bu vicdan meselesi. başkasının vicdanı yapmasını engelliyorsa seni engellemeyebilir.

155
Göktuğ Alperen:

çünkü yahudiler onların akrabaları amca çocukları ondan bizim buradaki tarihten bihaberlere sormak lazım neden diye

00
Turgut Aydın:

Baba ları ölürse bizde hemencecik bayrağımızı yarıya indirir matem tutarızz

Yanıtla70814
Nuri Aga:

Yapmadığımız durum değil yani

31309
Dağıstan:

Heeee

21132
Bilge Tanrıöver :

Boykotunuz sürekli olsun

Yanıtla67773
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title