Haberler

Azerbaycan ve Özbekistan İşbirliği Anlaşmalarına İmza Attı

Abone Ol

Özbekistan Cumhurbaşkanı İslam Kerimov'un Azerbaycan temasları çerçevesinde taraflar arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Özbekistan Cumhurbaşkanı İslam Kerimov'un Azerbaycan temasları çerçevesinde taraflar arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Kerimov ve Azeri mevkidaşı İlham Aliyev arasında gerçekleşen ikili görüşmenin ardından liderler heyetler arası toplantıya geçti.

Toplantının sonunda Kerimov ve Aliyev genel işbirliği anlaşmasını imzalarken, Dışişleri Bakanları Elmar Memmedyarov ve Abdulaziz Kamilov, Azerbaycan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ve Özbekistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Arasında 2013-2015 Yılları İçin İşbirliği Programı'na imza attı.

"Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti ve Özbekistan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında 2012-2015 Yılları Ekonomik İşbirliği Programının Uygulanması Eylem Planı" ise Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Yakup Eyyubov ve Özbekistan Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Rustem Azimov tarafından imzalandı. - BAKÜ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Elmar Memmedyarov İslam Kerimov İlham Aliyev Özbekistan Dünya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title