Haberler

Bakan Göktaş, Senegal Turizm ve El Sanatları Bakanı ile görüştü

Güncelleme:
Abone Ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Senegal Turizm ve El Sanatları Bakanı Mountaga Diao ile bir araya geldi. Görüşmede, Afrika El Sanatları ve Kültür Evi Projesi ile ilgili kazanımlar ve ortak çalışma alanları ele alındı.

Senegal'in başkenti Dakar'daki temaslarını sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Senegal Turizm ve El Sanatları Bakanı Mountaga Diao ile görüştü.

Bakan Göktaş, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Senegal Turizm ve El Sanatları Bakanı Sayın Mountaga Diao ile bir araya geldik. Kendileriyle, Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayelerindeki Afrika El Sanatları ve Kültür Evi Projesi ile elde edilen kazanımlar başta olmak üzere ortak çalışma alanlarımıza ilişkin oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Dostane ilişkilerimizi güçlü adımlarla geliştirmekte mutabıkız. Kıymetli misafirperverliği için Sayın Bakana teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Mahinur Özdemir Göktaş Diplomasi Politika Senegal Turizm Afrika Kültür Güncel Dünya Kültür Diplomasi Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title