Haberler

Bakan Günay, Tunus'ta Onuruna Verilen Akşam Yemeğine Katıldı

Abone Ol

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türkiye'nin Tunus Büyükelçisi Akın Algan'ın onuruna verdiği akşam yemeğine katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türkiye'nin Tunus Büyükelçisi Akın Algan'ın onuruna verdiği akşam yemeğine katıldı.

Tunus'ta temaslarda bulunan Bakan Günay, gün içinde Tunuslu bakanlarla gerçekleştirdiği görüşmeler ve imzalanan anlaşmaların ardından akşam Tunus Büyükelçisi Akın Algan'ın onuruna verdiği akşam yemeğine iştirak etti.

Akşam yemeğine, Tunus Kültür Bakanı Mehdi Mabrouk ile Tunus Ulaştırma Bakanı Karim Harouni de katıldı. Yemeğin ardından ise Bakan Günay ve Tunuslu bakanlar uzun süre karşılıklı sohbet etti.

Eşi Gülten Günay ve kızı Pınar Günay'ın da katıldığı akşam yemeğinin ardından Bakan Günay, Tunus Büyükelçisi Akın Algan'a teşekkür ederek, hediye takdim etti.

Akşam yemeğinin ardından ise Büyükelçi Algan, Günay ve beraberindeki heyeti uğurladı.

İki gündür Tunus'ta temaslarda bulunan Bakan Günay ise yarın gerçekleştireceği temasların ardından akşam saatlerinde yurda dönecek. - TUNUS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Ertuğrul Günay Pınar Günay Akın Algan Dünya Tunus Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title