Haberler

Bakan Kurum, Azerbaycan'da Rus İklim Temsilcisi ile Görüştü

Güncelleme:
Abone Ol

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Azerbaycan'da Rusya İklim Değişikliği Özel Temsilcisi Ruslan Edelgeriyev ile yapılan görüşmede, COP 31'in iklim değişikliği konusundaki iş birliklerine katkıda bulunacağına dikkati çekti.

ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Pre-COP29 etkinliğine katılmak üzere gittiği Azerbaycan'da Rusya İklim Değişikliği Özel Temsilcisi Ruslan Edelgeriyev ile görüştü.

Bakan Kurum görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in İklim Değişikliği Özel Temsilcisi Ruslan Edelgeriyev ile gerçekleştirdiğimiz ikili görüşmede; COP 31'in; ülkemizin, iklim değişikliği konusundaki başarılı çalışmalarını güçlendireceğine, küresel anlamda pek çok önemli atılıma ve iş birliğine öncülük edeceğine olan inancımızı belirttik. Sayın Edelgeriyev'e teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Uluslararası İlişkiler İklim Değişikliği Murat Kurum Azerbaycan Politika Ekonomi Çevre Dünya Rusya Çevre Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title