Haberler

Bakan Uraloğlu Almanya'da INNO TRANS 2024 Fuarı'na Katıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, INNO TRANS 2024 Raylı Sistem Teknolojileri ve Taşımacılık Fuarı'na katılmak üzere Almanya'ya gitti ve Berlin Büyükelçiliği'ni ziyaret etti.

ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, INNO TRANS 2024 Raylı Sistem Teknolojileri ve Taşımacılık Fuarı'na katılmak üzere Almanya'ya gitti. Bakan Uraloğlu, burada Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği'ni ziyaret etti.

Bakan Uraloğlu, ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, "INNO TRANS 2024 Raylı Sistem Teknolojileri ve Taşımacılık Fuarına katılmak için geldiğimiz Almanya'da T.C. Büyükelçiligimizi ziyaret ettik. Almanya Federal Cumhuriyeti nezdinde Berlin Büyükelçimiz Ahmet Başar Şen'den çalışmalar hakkında bilgi aldık. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uluslararası İlişkiler Politika Ekonomi Almanya Berlin Ulaşım Dünya Ulaşım Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title