Haberler

Bakan Uraloğlu Güney Kore'de temaslarda bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Güney Kore'ye resmi ziyaret gerçekleştirdi. Türkiye'nin Seul Büyükelçiliği'ni ziyaret eden Uraloğlu, Güney Kore Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Park Sang-Woo ile görüştü.

ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Güney Kore'de Türkiye'nin Seul Büyükelçiliğini ziyaret etti ve Güney Kore Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Park Sang-Woo ile bir araya geldi.

Bakan Uraloğlu, Türkiye'nin Seul Büyükelçiliği'ne yaptığı ziyarete ilişkin açıklamasında, "Küresel Altyapı İş Birliği Konferansı (GICC) kapsamında geldiğimiz Güney Kore'de Seul Büyükelçiliğimizi ziyaret ettik. Büyükelçimiz Sayın Salih Murat Tamer ile Türkiye-Kore Cumhuriyeti ilişkileri, bölgesel gelişmeler, yatırım ve işbirliği fırsatları konularında bilgi alışverişinde bulunduk" dedi. Uraloğlu, ardından Güney Koreli mevkidaşı Sang-Woo ile görüşmesine ilişkin açıklamasında, "Güney Kore Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sn. Park Sang-Woo ile bir araya geldik. Ulaştırma ve altyapı alanında güçlü ve gelişmiş iki ülke olarak iş birliği alanlarımızı ve potansiyel projeleri değerlendirdik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Dış Politika Güney Kore Diplomasi Politika Türkiye Ulaşım Güncel Dünya Seul Kore Ulaşım Diplomasi Dış Politika Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title