Haberler

Başbakan Erdoğan Viyana'da

Güncelleme:
Abone Ol

Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı Forumu'nun 5.si bu sabah Avusturya'nın başkenti Viyana'da başladı.

Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı Forumu'nun 5.si bu sabah Avusturya'nın başkenti Viyana'da başladı. Toplantıya çok sayıda önemli isim katılırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da Forum'a giriş yaptı.

Erdoğan'ın ilk oturumda bir konuşma yapması bekleniyor. Erdoğan'ın ayrıca Viyana'da bazı ikili temaslarda bulunması da bekleniyor. Forum'da Erdoğan'ın yanı sıra Avusturya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Michael Spindelegger, BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon, Katar Emiri Şeyh El Thani ve Türkiye ile birlikte Medeniyetler İttifakı'nın öncülüğünü yapan İspanya'nın Dışişleri Bakanı Jose Manuel Garcia Margallo ile BM Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi Portekiz eski Cumhurbaşkanı Jorge Sampaio da söz alacak.

Medeniyetler İttifakı Forumu'nda Evrensel Dini Özgürlük Hakkı ve Eğitim Yoluyla Yeni Bir Dini Çoğulculuğun Teşvik Edilmesi" gibi konular ele alınacak. - VİYANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler Avusturya Viyana Dünya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title