Haberler

Beyaz Saray'ın önüne kamyon çekildi, sosyal medya sallandı: Melania gitmeye hazır

Güncelleme:
Abone Ol

ABD'de başkanlık seçimlerine ilişkin sayım işlemiyle ilgili tartışmalar devam ederken, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen bir görüntü ortaya çıktı. Beyaz Saray'ın önüne gelen bir kamyonu paylaşan kullanıcılar, "Melania çantaları topladı ve gitmeye hazır" yorumunda bulundu.

ABD'deki Başkanlık seçimleri uluslararası medyanın gündeminden düşmüyor. Oy sayım süreci devam ederken, yarışın kazananı hala tam olarak netleşmiş değil.

Demokrat Parti'nin adayı Joe Biden, Wisconsin ve Michigan gibi iki kritik eyalette sandıktan önde çıkarken, rakibi Trump'la arayı açtı. 270 Seçiciler Kurulu delegesine ulaşmasına ramak kalan Biden'ın 264, Trump'ın ise 214 delegesi bulunuyor. Biden kazansa bile Trump'ın sonuçları Yüksek Mahkeme'ye taşıma ve Beyaz Saray'dan çıkmamakta direnmesi gibi ihtimaller ise daha yüksek sesle konuşulur oldu.

"TAŞINMA HAZIRLIKLARINA BAŞLADI" İDDİASI

Sosyal medyada da sık sık gündeme gelen bu konularla ilgili çarpıcı bir görüntü paylaşıldı. Beyaz Saray önünden yapılan canlı yayını paylaşan bir kullanıcı, binanın önüne yanaşan bir kamyona dikkat çekti. Trump çiftinin sonuçları gördükten sonra harekete geçtiğini öne süren sosyal medya kullanıcıları, "Melania Trump, Beyaz Saray'dan taşınma hazırlıklarına başladı" yorumunda bulundu.

"KESİN BIDEN'A OY VERDİ"

Kısa sürede milyonlarca kez izlenen videoyla ilgili, "Melania kesin Biden'a oy verdi. 4 yıl daha buna tahammül etmek istemedi. Çantaları topladı ve gitmeye hazır" şeklindeki espriler de binlerce kez etkileşim aldı.

Beyaz Saray'dan ise kamyonun orada bulunma amacına ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Beyaz Saray Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

sercan:

lütfen bu tür fotoğrafları geç saatlerde verin piyasalar kapanmadan vermeyin doların ateşini mi fırlatmaya çalışıyorsunuz

Yanıtla2253
VATANCAN:

FIRLASIN Tr nin esah halini görsün millet

177
Fırat:

Bizde olsa Lira değer kaybeder.Nerdeyse iç savaş olacak dolar düşmüyor.

Yanıtla527
Adsiz:

Bu kadar dolar düşkünü, memleket düşmanı varken bu ülkede nasıl düşsün. Milletin kulağı kazanacağı 3 kurusta. Allah akıl versin

314
doları lira mı sandın:

lira yalnız ama dolar değil arkasında 12 dev şirket var o şirketler senin sokağına çekilen internet telefon elektrik hattının ihalesini bile alıyolar tüm dünyada faaliyetteler. ve dolar nasıl oluyoda değer kaybetmiyo . bir gece dolar silinecek ve amerika bak ozaman nasıl dağılacak birbirlerini yiyecekler. o gün geldiğinde artık tek para birimi olacak. lirayı bugün destekleyenler o gün lirayı silecekler.

32
SÜPER GÜÇ TÜRKİYE,ÇİN:

ABD TARİHE KARIŞIYOR HAHAHAHAHAA

Yanıtla1410
BİLGİ SAHİBİ OLUP KONUŞMALI:

Amerika Trump demek değil. Hatta Amerikan halkının çoğu Trump ı hiç benimsemedi. Show kokan akılcılıktan uzak kabadayı hareketleri amerikalılara da zarar verdi. Amerika klasik anlayışına döner en fazla. AKP yönlendirmeli Amerika batacak süper güç Türkiye olacak masallarını USD fiyatına bakıp bir daha düşün. Adamlar para basıyor dolar yükseliyor. Yani bu işler masalla değil ekonomi ile yani üretimle oluyor.

1014
Bilgi sahibi olunmalı:

Paranın değeri üretmekle olsaydı en değerli para birimi Çin yuanı en değersiz para birimi ABD doları olurdu. Konuşuyorsun ya hani çok bilmiş çok bilmiş. Haberin olsun diye dedim.

00
Türkiye için sonucu ne olursa olsun Trump u sevm:

Ne demişler aptal dostum olacağına, akıllı düşmanım olsun.

Yanıtla09
ag:

zaten bir sey yapmiyor salak salak yuz ifadesi ile eline kagit kalem alip filistini parcalama haric ve araplara anasina kufur yaparak paralarini aliyor idi isallah allah belasini verir

Yanıtla05
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title