Haberler

Bankayı soymaya çalışan saldırgan kendisini gözaltına almaya çalışan polise bıçakla saldırmaya çalışınca ateş edip öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Tennessee'de bir zırhlı araç çalışanını soymaya çalışan ve ardından polis memuruna bıçakla saldıran şüpheli, polis tarafından öldürüldü. Soruşturmayı Tennessee Büro Şu anda yürütüyor.

Amerika'nın Tennessee eyaletinde 44 yaşındaki Steven James Murphy isimli bir adam, bankamatiğe nakit koymaya çalışan bir banka çalışanını soymaya çalıştı.

Polisten kaçan Steven, şarküteriye girdi. Kendisini gözaltına almaya çalışan polise bıçakla saldırmaya çalışınca polis, bekinden tabancasını çıkararak Steven'e defalarca ateş edip öldürdü.

Murfreesboro Polis Departmanı'na göre, Çarşamba günü saat 9:15 civarında, 44 yaşındaki Steven James Murphy'nin bir ATM'ye nakit yükleyen bir işçiyi soymaya çalışması üzerine memurlar çağrıldı.

Murphy, soymaya çalıştığı banka çalışanı kendisine silah çekince bir kaç metre ötede bulunan bir şarküteriye girdi.

Polis, Murphy'nin girdiği şarküteriye girip 'hey' diye bağırdı. Murphy, elinde bulunan iki bıçakla polise doğru koşunca polis belinden çıkardığı tabanca ile Murphy'e ateş etti.

Ağır yaralanan Murphy, kaldırıldığı hastanede bir kaç saat sonra öldü.

Tennessee Soruşturma Bürosu şu anda olayı soruşturuyor.

Bıçakla polise saldırgan polis tarafından öldürüldü

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title