Haberler

Bill Gates'ten korona aşısıyla insanlara çip taktıracağı yönündeki iddiaya yanıt: Bunu neden yapmak isteyeyim?

Güncelleme:
Abone Ol

Dünya üzerinde 5 milyondan fazla insanın hayatını kaybettiği koronavirüs pandemisi sürecinde aşılarla ve çiplerle ilgili komplo teorilerinin hedefi haline gelen Bill Gates hakkındaki iddialara yanıt verdi. İnsanlara çip taktıracağına ilişkin komplo teorisi açık açık sorulan Gates, "Kollara çip takmak bana mantıklı gelmiyor, bunu neden yapmak isteyeyim?" yanıtını verdi.

Eski Microsoft CEO'su ve Bill & Melinda Gates Vakfı'nın kurucusu Bill Gates, Twitter hesabından yaptığı soru-cevap etkinliğinde, hakkında sıkça öne sürülen ve insanlara 'çip yerleştirildiğine ilişkin' komplo teorilerine bir kez daha yanıt verdi. Gates "Kollara çip takmak bana mantıklı gelmiyor, bunu neden yapmak isteyeyim?" diye sordu.

"MEVSİMSEL GRİP GİBİ TEDAVİ EDİLEBİLECEK"

Omicron vakasıyla ilgili de konuşan Gates yakında bu varyantın 'mevsimsel grip gibi tedavi edilebileceğini' söyledi ve 'en azından gelecek yıl için çok fazla bağışıklık yaratacağını' açıkladı.

"HASTANELER OMICRON VAKALARI İLE DOLMUŞ OLABİLİR"

Ancak uyarılarda da bulunan Gates'e göre diğer varyantlara göre nispeten daha hafif olsa da, hastaneler, tıbbi bakıma ihtiyaç duyan çok sayıda Omicron vakası ile dolmuş olabilir.

"OMICRON'DAN DAHA BULAŞICI BİR VARYANTIN ORTAYA ÇIKMASI OLASI DEĞİL"

Gates ayrıca, 'şimdilik Omicron'dan daha bulaşıcı bir varyantın ortaya çıkmasının olası olmadığını' düşündüğünü söylese de, "Pandemide çok şaşırdık" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Koronavirüs Aşısı Koronavirüs Bill Gates Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Vatandaş :

Bana taktıkları çip çekmiyor; ne yapabilirim? Ulan bu salakça komplo teorisine inanan var mı hala?

Yanıtla12179
taner ipek:

"komplo teorisi" nin teoriye karşı oluşturulan bir komplo mu yoksa komplo kurulduğuna karşın oluşturulmuş bir teori mi olduğuna inanıyorsunuz acaba ?

20
Vatandaş :

taner ipek al bu takatukaları takatukacıya takatukalatta da getir. Ne diyorsun birader?

11
M Key:

dislikelar bu saçma teoriye inana zümrenin dislikeları ne kadar çoksa o kadar gülmelisin vatandaş :)) ulen harbiden mal bir nesil geliyor 20-30 yıl sonraki gelecekte yaşamayacağım için müthiş mutluyum

02
Doğrucu Davud:

Vatandaşın mesajına atılan dislike lara bakınca içim ürperdi.

00
HAKAN ARSLANOĞLU:

Şu an ortalık çok karışık herkes öksürüyor fakat öksürük koronadan mı ,yoksa sigaraya yapılan son zamdan sonra tütüne geçildiğinden mi belli değil. Tek bildiğim herkes öksürüyor.

Yanıtla8180
Deniz Çapa:

ben bile öksürüyorum

11
Ahmet Kuzu:

Ortada bi virus var...bilgates niye konusuyo...saglik bakani mi doktor mu ??????? Hastaligi bulastirip insanligi öldutup daha zengin olma hedefi olan bi tüccar mi !

Yanıtla35
M Key:

ortalama twitter insanının zekâ seviyesini gösteren soruya cevap vermiş. durum traji-komik. sıvılaştırılmış microchip üretilmişse bırakın ölelim zaten. ayrıca o kadar uğraşa ne gerek var hepinizin elinden düşürmemek için yemeyi içmeyi unuttuğu akıllı telefonlarınız eşşek kadar chip zaten. elin oğlu niye zahmete girip sıvı chip üzerine milyar dolar döksün hele biraz o akıl denen nimeti kullanın behey sıfır kilometre beyinliler

Yanıtla43
HAKAN ARSLANOĞLU:

Bill ben sana zengin olamazsın demedim, adam olamazsın dedim..

Yanıtla33
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title