Haberler

Çalılıklara tuvaletini yaparken piton saldırdı! 5 metrelik yılan adamı yutmaya çalıştı

Güncelleme:
Abone Ol

Hindistan'da çalılıklara tuvaletini yapan bir adama 5 metrelik piton saldırdı. Adamın çığlıkları üzerine yerel halk yardıma koştu. Yılanın adamın tüm vücudunu sardığı, bütün olarak yutmaya çalıştığı görüldü. Kurtarılan adam hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hindistan'ın Madya Pradeş eyaletinde meydana gelen olayda, küçük bir mezranın yakınındaki çalılıklara tuvaletini yapan adama 5 metrelik piton saldırdı. Ölümden şans eseri kurtulan adamın hastanedeki tedavisi sürüyor.

TÜM VÜCUDUNU SARAN PİTON ADAMI YUTMAYA ÇALIŞTI

Piton ve onlarca yılan türüne ev sahipliği yapan ülkeden hemen hemen her gün yeni bir haber gelmeye devam ediyor. Çok sayıda kişinin ağır yaralandığı hatta hayatını kaybettiği saldırılarda halk tedirginlik içinde yaşıyor.

Son olarak ise çalılıklara tuvaletini yapmak isteyen adam, 5 metrelik bir pitonun saldırısına uğradı. Çığlık çığlığa kalarak yardım isteyen kişinin haykırışlarını duyanlar hemen o noktaya koştu.

Pitonun adamın tüm vücudunu sardığı ve bütün olarak yutmaya çalıştığı görüldü. Yılandan kurtarılan adam, acil tıbbi müdahale için hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, insanları tek başlarına çalılıklara çıkmamaları konusunda uyardı.

Haberler.com / Eymen Dursun - Dünya

Hindistan 3-sayfa Yaşam Dünya Doğa Doğa 3.Sayfa Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Gökhan Günday:

Bizde olsa yılanı öldürmeyin derler. Hakkıdır derler. Sağda solda yılan savunucuları çıkar. Yutulan adamın ailesine tepki gösterir. Yutulan adamın ailesini vicdansizlikla suçlar. Katilsiniz der. Vs

Yanıtla19269
Gökhan Günday:

Sağda solda insanlara saldıran köpekler evcil mi?

12135
Bayram Aydin:

Ne alaka ,yılanlar evcil mi ki böyle bir yorum ?

9219
Gülşen Bulut:

Sen bu yasaya evet diyenlerdesin ..elmayla armudu karıştırma ..

8915
Güven önemlş:

yılanla köpeğin yaşam alanı bir mi, sırf laf olsun diye yazmayın biraz düşünün

82
Erdal_19:

Doğayı kirleteni değilde doğayı temizleyeni mi öldürdüler yani.

Yanıtla5511
Sonby Erdm:

bizde olsa adamın orda ne işi var derler bırakın hayvanı derler

Yanıtla548
Kemal Demir:

Kameraya çeken adam ne is yapıyor,

Yanıtla1028
Src Ars:

sen gor diye çekiyor,50 tane adam var ona mı takıldın

129
Yaşlılar Yapamıyor ise Demekki Yapmamalıyız:

Acaba yılan kendisini tehtid edilmiş olarak his etmiş olabilir mi ? Benide bir aralar yılanlar takip ediyordu köyde.. ancak galiba taşların yerini değiştiriyordum ve evleri filan bozuluyordu.. belki ondan dolayı.

Yanıtla185
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title