Haberler

Canlı yayında telefonundaki WhatsApp'ı silen Maduro, 2 uygulamayı tavsiye etti

Güncelleme:
Abone Ol

Seçimlerde hile yapıldığı gerekçesiyle protestoların devam ettiği Venezuela'da Devlet Başkanı Nicolas Maduro katıldığı canlı yayında mesajlaşma programı WhatsApp'a nefret kustu. Telefonunun ekranını kameralara göstererek şiddet ve nefret yaydığını iddia ettiği WhatsApp'ı silen Maduro, "Telegram ve Wechat'ı tavsiye ediyorum" dedi.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkede bazı kesimlerin WhatsApp üzerinden şiddet ve nefret yaydığını gerekçe göstererek, bu uygulamayı canlı yayında sildi.

HALKA ÇAĞRI YAPTI

Başkent Caracas'ta katıldığı özel bir televizyon yayınında, telefonun ekranını kameralara gösteren Maduro, WhatsApp uygulamasını resmen kaldırdı. Maduro, WhatsApp'tan asker ve polislerin yanı sıra toplum liderlerinin de tehdit edildiğini, bu sebeple halktan gönüllü ve kademeli olarak WhatsApp'ı silmesini istedi.

"TELEGRAM VE WECHAT TAVSİYE EDİYORUM"

Topluma çağrıda bulunan Maduro, "WhatsApp'tan kurtuldum. Venezuelalı aileler, gençler, yurtsever erkekler ve kadınlar, barış istiyor musunuz? WhatsApp'ı silin, çünkü tüm Venezuela'nın listesini Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçılarına ve emperyalizme verdi. WhatsApp'a hayır. Telegram ve Wechat'ı tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı. Maduro'nun sözleri stüdyoda bulunanlar tarafından "büyük" alkış aldı.

META'DAN AÇIKLAMA GELMEDİ

Bünyesinde Instagram, Facebook ve Messenger ile birlikte WhatsApp'ı da bulunduran Meta'dan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Nicolas Maduro Teknoloji Venezuela Whatsapp Politika Telegram WeChat Dünya Teknoloji Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

Erkan Can :

dünyada nerede geri kalmış bir toplum var,başında moduro gibi yasakçı nefret dolu yöneticiler.. çok tanıdık değil mi

Yanıtla288115
Efe:

Erkan çok tanıdık bir gecede bu ülkenin alfabesi değişti bir gecede şapka giyecen giymezsen hapis denildi bu ülke neler gormediki

1730
Murat Celik:

yanlışın var birader bu şahsiyet Amerika'ya kafa tutan biri Tabii size göre Amerika'ya kafa tutan terörist oluyor diktatör oluyor

931
Ebu Huzeyfe:

Biat etmeyene dünyanı dar ediyoruz diyemiyoruz da suç gene adamın oldu ! Ülkesini peşkeş çekse tüm sıkıntılarını bir günde çözer ama direniyor

323
Özcan Özcan:

TÜM DİKTATÖRLERİN ORTAK BİR DERDİ VAR O DA SOSYAL MEDYA.

224
sağdan muhalif:

seni seçen halkın kapasitesi ne ise bizdeki %52 de o !!

Yanıtla9036
İbrahim Demirel:

Saygı duyacaksın, yok ben saygı duymam diyorsan Edirne az ileride gidebilirsin.

324
Vural Akbıyık:

hoşttt

17
yanık kremi:

devlet bahçeliden beklediğimiz instagram silme şovunun farklı bir versiyonu.. :D

Yanıtla3167
Est Este:

whstapp ve instagram istihbarat yazılımlarıdır. telefonlarınızı yönetir.

Yanıtla1559
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title