Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail durmazsa, bölgemiz savaş riskiyle karşı karşıya kalacak

Güncelleme:
Abone Ol

NATO Zirvesi için ABD'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir uyarı geldi. Erdoğan "İsrail'in tehditleri ve çatışmayı yayma girişimleri sona ermeli. Aksi takdirde bölgemiz daha derin çatışmalar ve hatta savaş riskiyle karşı karşıya kalacak" diye konuştu.

Washington'daki NATO Zirvesi'nde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Bölgesel savaş riskine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan "İsrail durmazsa, bölgemiz savaş riskiyle karşı karşıya kalacak" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'DAN MÜTTEFİKLERE NET MESAJ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde; "Müttefiklerimizden temel beklentimiz benzer bir terörle mücadele yaklaşımı benimsemeleridir. NATO ile Rusya arasında doğrudan bir çatışma ihtimali kuşkusuz endişe vericidir.

"İSRAİL'İN TEHDİTLERİ SONA ERMELİ"

Bu sonuca yol açabilecek her türlü adımdan bilinçli olarak kaçınılmalıdır. Şanghay İşbirliği Örgütünün de NATO'ya alternatif olduğunu düşünmüyoruz. Benzer şekilde BRICS'i de başka herhangi bir yapıya alternatif olarak görmüyoruz. İsrail'in tehditleri ve çatışmayı yayma girişimleri sona ermeli. Aksi takdirde bölgemiz daha derin çatışmalar ve hatta savaş riskiyle karşı karşıya kalacak.

"BÖLGEMİZDE TERÖR DEVLETİ KURMAK HAYALDİR"

Suriye topraklarının terörden tamamen arındırılmış ve Suriyeliler tarafından yönetilen müreffeh bir devlet olması temel arzumuzdur. Bölgemizde bir terör devleti kurabileceklerini düşünenler için bu büyük bir hayaldir ve asla gerçekleşmeyecektir."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

İsrail Nato Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dayanıklı bahçe çiçekleri neler? Bahçe ve balkon çiçekleri hangileri? TÜRKİYE- DOMİNİK CUMHURİYETİ MAÇI CANLI İZLE || Türkiye- Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ | Nem oranı yüzde kaç? 31 Temmuz hava durumu raporu! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklığı kaç derece? Teşkilat Altay kim? Tolga Sarıtaş kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Yolcu, minibüs şoförünün kulağını ısırarak koparttı! Olay ne, nerede oldu? Sibel Suiçmez kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Sibel Suiçmez kaç yaşında, nereli? Sibel Suiçmez biyografisi! Mehmet Ezildi kimdir? Mehmet Ezildi kimdir kaç yaşında, nereli? Kadir Ezildi'nin babası kim? Resmi Gazete bugün (31 Temmuz) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Halit Meşal kimdir? Halit Meşal kaç yaşında, nereli? Halit Meşal'in görevi ne? Hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler... Paris 2024 Olimpiyat maçları nasıl izlenir, hangi kanalda yayınlanıyor? Olimpiyatlar maçları saat kaçta başlıyor, nereden izlenir? YKS üniversite tercihi için son gün ne zaman? YKS tercihleri ne zaman bitecek? Adli tatil ne zaman bitecek 2024? Adli tatil kaç gün sürer? ADLİ TATİL 2024 TARİHİ: Adli tatil ne zaman bitiyor, kaç gün? Adli tatilde görülecek davalar nelerdir? RAMS Başakşehir- La Fiorita rövanş maçı ne zaman? RAMS Başakşehir- La Fiorita maçı saat kaçta, nerede? G.O.R.A filminin konusu nedir? GORA nerede çekildi? GORA filminin oyuncu kadrosunda kimler var? GORA hangi kanalda yayınlanacak?
1000

Yorumlar (59)

muratemre yılmaz:

Zaten ülke ekonomik savaş içinde.Bir fiziksel savaş kaldı.!Ne çekti bu ülke bu hükümetten..

Yanıtla399654
Netherill:

fiziksel savaşı hükümetmi çıkarıyor yani gjdskfşgfsad:D

271265
aristoteles:

Madalyası var İsrail'den belki dokunmazlar bize madalyayı gosterirse

194223
HABERCİ:

Dünya'nın bütün ülkeleri 3. Dünya savaşına hazırlanıyor . Bu kadar rahat olmasanız iyi olur .

54345
Hakan:

Netherill, çok gülerek sorduğun soruna yanıt olarak şunu söyleyeyim, bölgemizde Amerika ile birlik olup Suriye topraklarını devletsiz hale getirip terör örgütlerinin yuvalanmasını sağlayan hangi hükümetti?

69127
Murat Celik:

Murat emre yilmaz sizin gibilerden cektigi kadar degil

6051
VEFA:

İşin enteresan tarafı dünya değiştikçe, yeni gelişmeler baş gösterdikçe siyasal İslamcıların da yıllardır safları sıkılaştırmak için kullandıkları enstrümanlar ellerinden kayıp, gidiyor. Şimdi onlar da şaşkın!

3562
Yusuf ODEMIS:

Babaların sana kucak açıyor sen kaçabilirsin

2641
Bayram Ayvenli:

Orda bulunan ülkeler zaten o bölgede savaş istiyo onlara ne anlatıyosun ki çözüm üret

Yanıtla27125
Sansasyonel Salvo:

Bir fıkra vardı da unuttum , babama sorayım bi

Yanıtla2493
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title