Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diploması trafiği! Dünya liderleri aile fotoğrafı çektirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Astana'da düzenlenecek Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi kapsamında aile fotoğrafı çekimine katıldı. Erdoğan, öte yandan pek çok lider ile ikili görüşmeler gerçekleştirerek diploması trafiği yürüttü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkent Astana'da düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi'nin gerçekleştirileceği Bağımsızlık Sarayı'na geldi. Dünya liderleri burada hep birlikte aile fotoğrafı çektirdi.

ERDOĞAN VE PUTİN YAN YANA POZ VERDİ

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Erdoğan ve diğer ülke liderlerini karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan karşılama töreninin ardından liderlerle aile fotoğrafı çekimine katıldı. Erdoğan fotoğraf çekiminde Türkmenistan'ın eski Devlet Başkanı ve Halk Konseyi Başkanı Kurbankulu Berdimuhammedov ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yanında yer aldı.

DÜNYA LİDERLERİNDEN TOPLU FOTOĞRAF

Burada çekilen aile fotoğrafında, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, İran geçici Cumhurbaşkanı Muhammed Muhbir, Hindistan Dışişleri Bakanı Subrahmanyam Jaishankar, Moğolistan Cumhurbaşkanı Ukhnaagin Khurelsukh, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, Birleşik Arap Emirlikleri Yüksek Konseyi Üyesi ve Resulhayme Emiri Suud bin Sakar el-Kasimi, Türkmenistan Millî Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbanguli Berdimuhammedov ile Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diploması trafiği! Dünya liderleri aile fotoğrafı çektirdi

ERDOĞAN'DA ART ARDA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi için geldiği Kazakistan'ın başkenti Astana'daki ikili temasları kapsamında Moğolistan Cumhurbaşkanı Khurelsukh ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diploması trafiği! Dünya liderleri aile fotoğrafı çektirdi

KATAR EMİRİ AL SANİ İLE GÖRÜŞME

Astana'daki ikili temasları kapsamında Katar Emiri Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan'ın konakladığı oteldeki görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

"SÜRDÜRÜLEBİLİR BARIŞ" ZİRVESİNE KATILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yer aldığı "Çok Taraflı Diyaloğun Güçlendirilmesi: Sürdürülebilir Barış ve Kalkınma İçin Çabalamak" başlığıyla yapılacak "ŞİÖ+" zirvesi de öğleden sonra yapılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Şanghay İşbirliği Örgütü Uluslararası İlişkiler Recep Tayyip Erdoğan Diplomasi Politika Astana Dünya Diplomasi Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title