Haberler

Defalarca Tecavüz Etmişler!

Güncelleme:
Abone Ol

Nuri El Maliki'nin adamları tarafından kaçırılan Iraklı kadın yazar Hibe El Şemmeri 4 yıl sonra ortaya çıktı.

Gerçek adının Hanan Meşhedani olduğunu ve bir gazeteci değil doktor olduğunu açıklayan El Şemmeri Irak'ta El Maliki hapishanelerinde yaşananları bütün dünya kamuoyuna tekrar hapsedilme pahasına anlatacağını yazdı.

Hapishanedeki cellatların kendisinin El Şemmeri adında yazı yazan gazeteci olduğunu bilmedikleri belirten Meşhedani, orada dört yıl boyunca yaşadıklarını anlatacağını söyledi.

Sizin için ilk makalem başlıklı yazısında El Şemmeri; "Ey Irak erkekleri size hapishanede yaşananları anlatacağım ve utanç duyacaksınız. Kapıyı üzerime kapatıp kaderim buymuş deyip susmayacağım. Evet bana defalarca tecavüz ettiler. Bana hakaret ettiler, küfrettiler ve bana dayak attılar. Yani sizin şerefinizi iki paralık ettiler, bıyıklarınıza tükürdüler. Susmayacağım ve El Maliki köpeklerinin yaptıklarını anlatacağım. Bunu hikayelerin para ile satıldığı televizyon kanallarında değil kendi mütevazı sayfamda bedava anlatacağım. Bunu Irak için yapacağım. Sizin erkekliğinize yazıklar olsun" dedi.

Irak'ta Maliki karşıtları aylardır hapishanelerdeki koşulların düzeltilmesi, sebepsiz yere cezaevlerinde tutulan mahkumların serbest bırakılması için gösteriler yapıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Nuri El Maliki Dünya Irak Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title