Haberler

Dışişleri Bakanı Davutoğlu BM Genel Kurulunda Konuşacak

Abone Ol

67Can Kamiloğlu Bildiriyor- 67.Dönem BM Genel Kurul Çalışmaları için New York'ta bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, BM Genel Kuruluna hitaben bir konuşma yapacak.

67Can Kamiloğlu Bildiriyor- 67. Dönem BM Genel Kurul Çalışmaları için New York'ta bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, BM Genel Kuruluna hitaben bir konuşma yapacak. Davutoğlu'nun konuşmasını Türkiye saati ile 19.30 da yapması bekleniyor.

BM 67. Dönem Genel Kurul Çalışmaları kapsamında New York'ta yoğun temaslarını sürdüren Bakan Davutoğlu, dün İspanya Dışişleri Bakanı José Manuel García Margallo, Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi Jorge Sampaio ile üçlü bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, skandal film ile gelişmeler de ayrıntılı olarak ele alındı. Üçlü görüşmede hoşgörü söyleminin hakim olması için ne gibi çalışmalar yapılabileceği karşılıklı olarak değerlendirildi.

Bakan Davutoğlu, Libya Genel Ulusal Kongresi Başkanı Dr. Muhammed Yusuf Megarif ile de bir görüşme yaptı. Görüşmede ağırlıklı olarak iki ülke arasında ikili ilişkilerin geliştirilmesi konuşuldu.

Bakan Davutoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen Heyet Başkanları ile Bakanlar onuruna düzenlendiği resepsiyona da katıldı. Davutoğlu, resepsiyona katılan çeşitli ülke bakanları ve yetkilileriyle ikili görüşmelerde bulundu. - Ankara

Kaynak: ANKA / Dünya

Ahmet Davutoğlu New York Türkiye İspanya Dünya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title