Haberler

Donald Trump'a saldırı anı kamerada

Güncelleme:
Abone Ol

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a Pensilvanya'daki seçim kampanyası sırasında düzenlenen suikast girişimi kameralara anbean yansıdı. Silahın ateşlenmesiyle birlikte Trump'ın kulağını tuttuğu, korumalarının etrafında güvenlik çemberi oluşturarak bölgeden uzaklaştırdığı görülüyor.

Cumhuriyetçi Parti'den başkanlık için yarışan eski ABD Başkanı Trump'a, Pensilvanya'da bir mitingde kürsüden destekçilerine hitap ettiği sırada silahlı saldırıda bulunuldu. ABD Gizli Servisi tarafından suikast girişimi olarak değerlendiren saldırıda Trump kulağından yaralanırken, eski ABD Başkanı'na yönelik saldırı anı görüntüleri de ortaya çıktı.

TRUMP'A SUİKAST GİRİŞİMİ

Seçimlerde aday olan eski ABD Başkanı Donald Trump'a Pensilvanya'daki mitingi esnasında silahlı suikast girişimi düzenlendi. Saldırıda Trump sağ kulağından yaralanırken, korumaları etrafında güvenlik çemberi oluşturdu. Trump, korumalarının eşliğinde kürsünden uzaklaştırılarak arabasına bindirildi.

Donald Trump'a saldırı anı kamerada

SALDIRI ANI KAMERADA

Saldırı anı kameralara yansıdı. Görüntülerde, Trump'ın silah sesiyle birlikte kulağını tutup eğildiği görüldü. Gizli servis ajanları ve polislerden oluşan korumaların hemen Trump'a koşarak güvenliğe aldığı anlar anbean kaydedildi.

Donald Trump'a saldırı anı kamerada

FBI SALDIRGANI TESPİT ETTİ

FBI'dan yapılan açıklamada saldırganın 20 yaşında ve Pensilvanyalı olduğu belirtildi. FBI yetkilileri saldırganın motivasyonu konusunda bilgi sahibi olmadıklarını açıkladı.

Donald Trump'a saldırı anı kamerada

"ATEŞ EDEN KİŞİ VE OLAY YERİNDE BULUNAN BİRİ ÖLDÜ"

Butler Bölge Başsavcısı Richard Goldinger, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası sırasında meydana gelen saldırıda, ateş eden kişinin ve olay yerinde bulunan bir kişinin öldüğünü bildirdi.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Dünya

Donald Trump Donald Trump Güncel Dünya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

İbrahim Öngel:

Yeniden başkandır Trump hayırlı olsun baba

Yanıtla674
aristoteles:

Bu senaryo tutar

840
Fatih Apaydın:

Zulmü mü

414
faruk merttürk:

Trump çekilir kızı aday olur.

21
Aytaç Yapıcı:

Rahmetli Turgut Özal geldi aklıma ?

Yanıtla045
Senrey26:

onu elinden vuran karatla demirağ üç el ateş etmişti ama sekiz yaralı vardı. korumalar rezaletti.

016
Halil çağrı Çevik:

Kerananaci

Yanıtla137
faruk merttürk:

Pazartesi piyasalar karışacak.

Yanıtla714
Burhan Bozkurt:

güzel tratto.

Yanıtla108
Kent Blue:

Tratto ne oğlum

116
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title