Haberler

Donald Trump: Harris'i yenmek Biden'ı yenmekten daha kolay olacak

Güncelleme:
Abone Ol

ABD Başkanı Joe Biden'ın seçimler öncesi adaylıktan çekilmesiyle ilgili rakibi Donald Trump'tan ilk açıklama geldi. Trump, "O, ülkemiz tarihindeki en kötü başkan. Başkan Yardımcısı Harris'i yenmek Biden'ı yenmekten daha kolay olacak." dedi.

ABD'de yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin adayı olan Donald Trump, Joe Biden'ın yarıştan çekilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "O, ülkemiz tarihindeki en kötü başkan. Başkan Yardımcısı Harris'i yenmek Biden'ı yenmekten daha kolay olacak." ifadelerini kullandı.

BIDEN YARIŞTAN ÇEKİLDİ, HARRİS'İ DESTEKLEYECEK

ABD Başkanı Joe Biden, ilerleyen yaşı nedeniyle sık sık yapılan "Yarıştan çekil" baskılarına dayanamadı. Biden, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Donald Trump: Harris'i yenmek Biden'ı yenmekten daha kolay olacak

TRUMP'TAN HARRİS'İ KIZDIRACAK SÖZLER

Biden yaptığı açıklamada Demokratların adayı olarak Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i destekleyeceğini söylerken, rakibi eski Başkan Donald Trump'tan da ilk açıklama geldi. Trump, Biden'ın ABD tarihinin en kötü başkanı olduğunu savundu.

Donald Trump: Harris'i yenmek Biden'ı yenmekten daha kolay olacak

"HARRİS'İ YENMEK DAHA KOLAY OLACAK"

Trump şunları söyledi: "O, ülkemiz tarihindeki en kötü başkan. Ülkemiz tarihine açık ara en kötü başkan olarak geçecek. Başkan Yardımcısı Harris'i yenmek Biden'ı yenmekten daha kolay olacak."

"SAHTEKAR BIDEN ADAY OLMAYA UYGUN DEĞİLDİ"

Trump sözlerini şöyle sürdürdü: "Sahtekar Joe Biden başkanlığa aday olmaya ve kesinlikle hizmet etmeye de uygun değildi ve hiçbir zaman da olmadı. Başkanlık konumuna ancak yalanlarla, yalan haberlerle ulaştı. Doktoru ve medya da dahil olmak üzere etrafındaki herkes onun başkan olamayacağını biliyordu.

"ONUN VERDİĞİ ZARARI ÇOK HIZLI TELAFİ EDECEĞİZ"

Ve şimdi, sınırlarımızdan tamamen kontrolsüz ve incelenmemiş şekilde geçen çoğu hapishanelerden, akıl hastanelerinden gelen milyonlarca insan ve rekor sayıda teröristle ülkemize ne yaptığına bir bakın. Onun başkanlığından dolayı çok acı çekeceğiz ama onun verdiği zararı çok hızlı bir şekilde telafi edeceğiz."

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Dünya

Kamala Harris Donald Trump Donald Trump Joe Biden Joe Biden Politika Dünya Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

VEFA:

Hey!.. Trump "Kimse kimseyi küçümseyecek kadar büyük değildir bilmelisin. Küçümsediğin herşey için gün gelir önemsediğin bir bedel ödersin!... " Bence Harris seçilecek yeni başkan!..

Yanıtla2411
Yasef Behar:

Evel Allah Trump kazanır :-)

33
Ülkücü Gençlik:

Houston ülkü ocaklari Trump'ı destekleme kararı aldı

Yanıtla422
Perwer:

Olmayan oynarla mı destekleyeceksiniz? tabeladan öte değilsiniz,

11
Perwer:

Orada tabeladan ibaretsiniz. Desenize, tabela da olsa pislik oraya da bulaşmış…

01
Yasef Behar:

Bunların vadasliklari varmiki ???

00
Ekrem Anlı:

Doğru söylüyor

Yanıtla712
Düz çizgi:

Joe Biden döneminde İsrail bu kadar azdıysa, Trump döneminde vay Filistinlilerin haline.

Yanıtla09
Murat Celik:

farkınız ne

Yanıtla43
VEFA:

Kim olursa olsun çok önemi yok. Başkan olmasa bile kolektif akıl ve irade ile idare edilen ABD de işler yine de yürür!...

02
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title