Haberler

Trump'ın Biden'a bıraktığı mektupta ''Joe biliyorsun ben kazandım'' yazdığı iddia edildi

Güncelleme:
Abone Ol

ABD'nin 45'inci Başkanı Donald Trump dört yıllık görevinin ardından dün Beyaz Saray'a veda etti. Trump'ın görevi devralan Başkan Joe Biden'a bir mektup bıraktığı ve "Joe, biliyorsun ben kazandım" yazdığı iddia edildi.

ABD'nin 45'inci Başkanı Trump, ABD'nin tarihi devir teslim törenine katılmayan ilk başkan oldu. Trump, Beyaz Saray'a veda ettiği an yaptığı imalı açıklamalarıyla renkli kişiliğini bir kez daha ortaya koydu.

MEKTUP BIRAKTI

Donald Trump, 3 Kasım 2020'de yapılan seçimleri kaybetmesinin ardından görevini rakibi Joe Biden'a devretti. Son kez Beyaz Saray'ın kapısında görülen Trump, eşi Melania Trump ile ele ele çıkış yaptı. Amerikalılar tarafından merak edilen bir konu da Trump'ın devir teslim töreni sonrası ABD Başkanı Joe Biden'a bıraktığı mektup oldu.

Trump'ın Biden'a bıraktığı mektupta 'Joe biliyorsun ben kazandım' yazdığı iddia edildi

"JOE BİLİYORSUN BEN KAZANDIM"

Amerikan medyası, 45'inci Başkanı Trump dört yıllık görevinin ardından Beyaz Saray'a veda ettiği sırada, Başkan Joe Biden için bıraktığı merak edilen mektupta "Joe biliyorsun ben kazandım'" yazdığı iddia etti.

TARİHİ DEVİR TESLİM TÖRENİ

ABD Başkanı seçilen Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris yemin ederek göreve başladı. Biden, yemin etmesinin ardından yaptığı konuşmada "Bugün Amerika için demokrasi günü, tarih ve umut günü, yenilenme ve kararlılık günü. Tarihe geçecek yeni bir kararlılıkla dolu bir gün" ifadesini kullanmıştı.

Doğruluk Kontrolü
"Trump'ın Biden'a bıraktığı mektupta ''Joe, biliyorsun ben kazandım'' yazdığı iddiası"
YANLIŞDOĞRU
BULGULAR

"Trump'ın görevi devrettiği ABD Başkanı Biden'a mektup bıraktığı ve "Joe, biliyorsun ben kazandım" yazdığı ileri sürüldü. Kamuoyuyla paylaşılmayan mektupla ilgili resmi açıklama yapılmadı. Mektuptaki imza ve başkanlık mührünün Trump'ın son mektuplarındaki imza ve mührüyle uyumsuz olduğu anlaşıldı. "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Beyaz Saray Joe Biden Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (41)

Temel:

. . ADAM OYLARIN 1/3 ünü ALDI, Hala ben KAZANDIM DIYOR ::HAYRET ::))

Yanıtla316
aksaraylı:

trump fazla içmiş

Yanıtla1124
Mesut:

Cahiller ölsün ya. Trump sonun kadar haklı

1516
maho davardöven:

Amerikada seçim yalan, amerikan demokrasisi yalan, siyon çete kimi isterse onu iktidara getirir. Kimide istese kennedy gibi faili meçhul yapar. . Fakat amerikan amerikanın gerçek kurucuları halkı uyandı . . Savaş başalyacak ve bu savaş tüm dünya devletlerine yayılacak ve para ve datanın bütün insanlık tarafından kontrol edildiği dünya konfederasyonu insanlık ve dünya için tek çıkış olduğu görülecek. dünyamızı yüzyıllardır esir alan siyon çetler yargılanacak. terörist israil faşist ulus devletler. .

Yanıtla1025
Kara kuyu:

Hey Machooo.... sen ne için len?

23
Nalan:

Heh heh. Ne cok biliyonuzz

01
kemal:

amerkada oy kullanımı düşük mektup ile oy ile yükseltiler postahanede değişmeyeceğini kim garanti eder mektup ve sandıkta oy kullanan nasıl tesbit ettiler mükerer oy bile kullanılır 80 milyon oy var ortada

Yanıtla527
)):

bU ADAM DÜNYANIN EN KOMİK ADAMI:)

Yanıtla526
TDK:

4 DEĞİL 5 KELİMELİK BİR MEKTUP

Yanıtla1120
Çevirmen:

ingilizce notu türkçeye göre saymış adamlar :D

03
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title