Haberler

Dubai'de bir Hint kız öğrenci, sınavda kopya çekerken yakalandıktan sonra 17. kattan atlayarak intihar etti

Güncelleme:
Abone Ol

Dubai'de 14 yaşındaki bir Hint kız öğrenci, sınavda kopya çekerken yakalandıktan sonra intihar etti. Öğretmeni tarafından okuldan atılacağı konusunda uyarılan genç kız, eve döndükten sonra oldukça üzgün ve perişan bir haldeydi. Kızın cesedi, Jumeirah Lakes Towers'ın 17. katından düşerek öldüğü yerde bir temizlik görevlisi tarafından bulundu. Olayı intihar olarak kayda geçiren polis, ailelere çocuklarıyla ilgilenirken dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Dubai Polisi, Pazar günü yaptığı açıklamada, Jumeirah Lakes Towers'ın (JLT) 17. katından düşerek öldüğü bildirilen Hintli bir kız öğrencinin, öğretmeni tarafından sınavda kopya çekerken yakalandıktan sonra intihar ettiğini bildirdi.

14 yaşındaki kızın cesedi Cuma günü bir Bangladeşli temizlik görevlisi tarafından bulundu ve durum Dubai Polis Operasyon Merkezi'ne bildirildi. Olay yerine gelen polislere temizlik görevlisi, geçerken cesedi görünce şok olduğunu söyledi.

İlk soruşturmalar, olay günü 14 yaşındaki kızın sınavda kopya çekerken öğretmeni tarafından yakalandığını ortaya çıkardı. Öğretmen, tekrar kopya çekerken yakalanırsa okuldan atılacağı konusunda kızı uyarmıştı.

Bir polis memuru, "Ailesi bize kızın eve döndüğünde perişan ve çok üzgün olduğunu söyledi. Kopya çektiğini öğrenen babası da onu azarladı. Kız odasına gidip kapıyı kilitledi, ardından aile bir ses duydu," dedi.

Aile, kızlarının ölümünü ancak polis olay yerine geldiğinde öğrendi.

Polis, ailenin kızlarının cesedini kaldırımda görünce şok geçirdiğini, annesinin histerik bir hale geldiğini belirtti. Polis, olayı intihar olarak kayda geçti ve cesedi Adli Tıp Genel Müdürlüğü'ne sevk etti. Polis, ailelere çocuklarla ilgilenirken dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Birleşik Arap Emirlikleri 3-sayfa Eğitim Yaşam Dünya Dubai Dubai Polis 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Gökhan Aydın:

Bize ne kardeşim

Yanıtla3712
Pc Copat:

doğru haber insanlar için senlik bişey yok dağılabilirsin

01
Marko Apostolidis:

zaten altyapıların verdiği zararı kopya çekerek mühendis olmuşlara yüklüyorum...

Yanıtla512
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title