Haberler

Dünyanın Düz Olduğunu Kanıtlamak için Kendini Uzaya Fırlatan ABD'li Ölümden Döndü

Güncelleme:
Abone Ol

Dünyanın düz olduğunu kanıtlamak için kendi ürettiği roketle kendini gökyüzüne fırlatan ABD'li, çöle düşerek yaralandı.

ABD'li Mike Hughes dünyanın düz olduğunu ispat etmek için kendisini uzaya fırlattı. 'Uzay bilimini' kendi kendine öğrendiğini iddia eden adam düşerek yaralandı.

575 METRE YÜKSEĞE ÇIKTI

California eyaletinde, Amboy bölgesi yakınlarda havaya fırlatılan Hughes, Mojave çölüne düştü. Yaralanan 61 yaşındaki Hughes, roketiyle 575 metre kadar yüksekliğe çıkmayı başardı.

"BİLİM KURGUDAN İBARET"

61 yaşındaki Mike Hughes, "kurgudan ibaret" dediği bilime inanmadığını belirterek "Aerodinamik ve akışkan dinamiğiyle, nesnelerin havada nasıl hareket ettiklerini biliyorum. Ama bu bilim değil, sadece bir formül" dedi.

2014'te de benzer bir deneme yapan Hughes, bu uçuşun ardından, kendisini uzaya çıkaracak yeni bir roket yapmayı planlıyor. Hughes bu roketle, "Dünya'nın düz olduğunu kendi gözleriyle göreceğini" söylüyordu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri California Mola Komik - İlginç Teknoloji Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (144)

LAİK ADAM:

HAYRET YORUMLARDA CAHİLLER CAHİLİ APTAL İSLAMCILAR YOK

Yanıtla236
Atasoy:

Aptal sen varsın ya

14
MUŞLİ:

Sen Cehennem odunusun. . . .

14
garip time:

adam kendisi roket yapabilecek kadar zeki, ancak dünyanın düz olduğunu zannedecek kadar aptal; çelişkinin boyutu. .

Yanıtla616
garip gureba:

nerden biliyon düz olmadığını araştırdınmı amerika ve rusyanın uzaya gittik hikayelerinden başka bir bilgin varmı kendileri diyor van allen radyasyon kuşağını geçemedik diye yani uzaya gitme safsata özetle ne düz olduğunu nede küre olduğunu tam olarak biliyoruz

81
akıl akıl:

garip gureba kardeş nolursun akıl fukarası olma biz daha geçenlerde uydu gönderdik uydular nerede duruyor ya bunlar son zamanlarda türedi biri nuhun oğlu telefonla konuşur diyor, bir başkası goole abdülhamit buldu diyor bu insanlara acımaktan başka bir şey gelmiyor içimden allah ıslah eylesin diyeceğim ama akıl gerek ıslah için bunlar da dünya düz diyor. . . . .

13
GARİP GUREBA:

akıl akıl yutubede bunula ilgili videolar var izlemenizi tavsiye ederim insanın aklına ister istemez neden olmasın hatta düz olmasına bir mani bile yok dedirtiyor düşüncem şu uyduları gönderiyoruzda nereye gidiyor ve ne nasıl duruyor hepsi muamma ben düz olduğuna değilsede bile kürede olamıyacağına inananlardanım yani bilinmezlik o yüzden araştırılması gereken bir konu selametle

10
AFGAN KURDU:

DEMEKKI DUZ DEGILMIŞ. . .

Yanıtla219
evrimsel:

buda amerikan yobazı ya . . . bunlarda beyin evrimi olmamıştır. . . ilk çağdan beri ezber-biat sistemine tabi canlılardan. . .

Yanıtla714
Yobaz:

Sizlersiniz yobaz sizlerde insan fikrine hiç saygı yok adam öyle düşünüyor veya inanıyor sanane be adam

149
Tüm 144 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title