Haberler

Dünyanın gözü Hamaney'in 4 yıl sonra ilk kez vereceği cuma hutbesinde

Güncelleme:
Abone Ol

Dünyanın gözü İran'ın dini lideri Ali Hamaney'in 4 yıl sonra ilk kez vereceği cuma hutbesine çevrildi. Binlerce kişi cami önünde toplanırken son olarak Devrim Muhafızları Komutanı Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin ardından cuma namazını kıldıran Hamaney'in İsrail konusunda yapacağı açıklamalar Tel Aviv'de bile merak konusu.

7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'yi kan gölüne çevirip on binlerce Filistinliyi katleden İsrail, savaşı Orta Doğu'ya yaymakta kararlı gözüküyor. Geçtiğimiz günlerde Lübnan'a kara harekatı başlatan İsrail, bu ülkeyi yoğun bombardıman altına alırken dünyanın en çok merak ettiği konulardan biri ise İran'ın bu saldırılara vereceği yanıt.

GÖZLER VERECEĞİ MESAJLARA ÇEVRİLDİ

Önceki gün 200 balistik füzeyle İsrail'e misilleme saldırısı düzenleyen İran'da bugün gözler dini lider Ali Hamaney'in vereceği cuma hutbesine çevrilmiş durumda.

Dünyanın gözü Hamaney'in 4 yıl sonra ilk kez vereceği cuma hutbesinde

BİNLERCE İRANLI TAHRAN'DA

Son olarak 2000 yılında Devrim Muhafızları Komutanı Kasım Süleymani'nin öldürülmesine yanıt olarak Irak'taki bir ABD üssüne füze fırlatmasının ardından cuma namazını kıldıran Hamaney için binlerce İranlı Tahran'a akın ederken vereceği mesaj da büyük merak konusu.

Dünyanın gözü Hamaney'in 4 yıl sonra ilk kez vereceği cuma hutbesinde

İSRAİL BASINI DA TAKİPTE

İran'ın bu hafta İsrail'e yaptığı füze saldırısının ardından İran'ın planlarına ışık tutabilecek bir vaaz vermesi beklenen Hamaney'in bugün yapacağı açıklamalar Tel Aviv'de de dikkatle takip edilecek. İsrail basını da konuya geniş yer ayırdı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Devrim Muhafızları Kasım Süleymani Ali Hamaney Tel Aviv Politika İsrail Dünya Cami Irak İran Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

VEFA:

Kendilerini dini otorite haline getirerek, ölüm ve diğer yaşam korkusu ile halkı aldatıp sefalet ve gericiliğe sürükleyenlerin dönemi kapanacak, tüm putları yıkılacak, İran halkı Özgür olacak. Vakit çok yaklaştı!...

Yanıtla9466
Murat Yildirim:

Kuzey koredede ölüm korkusu var orda şeriatta yok

00
ZİYA BAŞKAN:

Buna sen inanıyor musun

00
Cahit :

He he Netenyahunun veledi zinası!

00
Shef :

Irak gibi özgür olacaklar ! Sırf yorun yazmak için saçmalama.

00
albatros :

ne yapacak? hutbede esip gürleyecek sonra eyleme gelince tısss... çünkü israil ve iran ortadoğuda birbirinin varlık sebebidir. iran israil düşmanlığıyla halkını elde tutarken, israil de iran düşmanlığıyla amerikaya istediğini yaptırıyor...

Yanıtla731
gunay yanug:

iran amerika israil ingiltere gizli ortaklar

Yanıtla826
3.DünyaSavaşı:

neresi, gizli? yıllardır tutumları politikaları herşeyi aynı yol üstüne.. belli ediyor zaten

00
Wingchun07 null:

sıra hamaneye de gelecek. kimseni zülmü kimseye kalmaz. İran rejiminin yıkılmasını 4 gözle 45 yıldır bekliyorum. yaşasın özgür iran

Yanıtla148
3.DünyaSavaşı:

İran ın elindeki füzeleri görünce İsrail tırstı

Yanıtla512
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title