Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile New York'ta Görüştü

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu çerçevesinde New York'taki Türkevi'nde Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile bir araya geldi. Görüşme, iki liderin ikili ilişkilerini güçlendirmek ve bölgedeki gelişmeleri değerlendirmek amacıyla gerçekleştirildi.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile New York'taki Türkevi'nde bir araya geldi.

?Cumhurbaşkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Birleşmiş Milletler 79'uncu Genel Kurulu nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrinde bulunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ikili temasları kapsamında Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile Türkevi'nde bir araya geldi" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Uluslararası İlişkiler Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Volodimir Zelenskiy Diplomasi Politika New York Ukrayna Türkevi Dünya Diplomasi Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title