Haberler

Esad'dan Putin'in işgal girişimine destek! Paralı askerlerini Ukrayna'ya gönderdi

Güncelleme:
Abone Ol

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde 9. güne girilirken, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'dan Rusya lideri Vladimir Putin'e destek veren bir hamle geldi. Ukrayna'nın işgaline yardımcı olmak için paralı askerlerini Ukrayna'ya gönderen Esad'ın silahlı güçleri, Ermenistan üzerinden geçerek Rusya saflarında savaşa katılacak.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısının 9. gününde çatışmalar tüm hızıyla sürerken, Rusya'nın Ukrayna'ya Ermenistan üzerinden Beşşar Esad'ın paralı askerlerini sevk ettiği ortaya çıktı.

PARALI ASKERLERİN G

Rusya, Ukrayna'da savaştırmak için Suriye'den paralı askerler getirdi. Elde edilen bilgiye göre Beşşar Esad tarafından Rusya'ya gönderilen paralı askerlerin Ukrayna'ya gidiş güzergahı da belli oldu. Suriye'den yola çıkan paralı askerler Ermenistan'a götürülüyor.

MOZDOK ŞEHRİNDEN ÖZEL EKİPLER EŞLİĞİNDE UKRAYNA'YA

Ermenistan'daki Erebuni Hava Üssü'nde toplanan bu askerler Rusya'ya bağlı Kuzey Osetya Cumhuriyeti'ndeki Mozdok şehrine getirildikten sonra Rus ekiple birlikte Ukrayna'ya gönderiliyor.

UKRAYNA'YI TIPKI SURİYE GİBİ İSTİKRARSIZLAŞTIRMA PROJESİ

Rusya'nın Beşşar Esad'ın Ermenistan üzerinden gönderdiği bu paralı askerlerle Ukrayna'da tıpkı Suriye'deki gibi istikrarsızlık oluşturmayı hedeflediği belirtiliyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Vladimir Putin Beşşar Esed Ukrayna Suriye Rusya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

zübükzade:

Helal be kimlik dahi vermediğin Adamlar burda birinci sınıf vatandaş oldu bizler 3. 4. olabiliriz sıralamada hela olsun Adamın Hası Adamın Dibi Ülkesi ve Dostuna Destek cıkacak tabi

Yanıtla2330
Güray Dilli :

Bizdeki suriyeli sığınmacıları da alıp götürsünler ,geri gelmemecesine

Yanıtla943
DİKKAT :

Yüce Allah. Cehennem,i zalimler için yaratmış,, yaşasın CEHENNEM ????

Yanıtla55
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title