Haberler

İsrail'in Jabalia kampına saldırı: 1 ölü, 11 ağır yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Filistin Kızılayı (PRCS), İsrail'in Jabalia kampına düzenlediği saldırıda 1 kişinin öldüğünü 11 kişinin ise ağır yaralandığını açıkladı. PRCS, ölü ve yaralıları hastaneye nakil ettikleri görüntüleri paylaştı. Filistin Kızılayı ekipleri, işgal güçlerinin Gazze'nin kuzeyindeki Jabalia Kampı'nda toplanan vatandaşlara düzenlediği saldırının ardından bir şehit ve bazılarının durumu ağır olan 11 yaralıyı hastaneye nakil etti.

Filistin Kızılayı (PRCS), İsrail'in Jabalia kampına düzenlediği saldırıda 1 kişinin öldüğünü 11 kişinin ise ağır yaralandığını açıkladı. PRCS, ölü ve yaralıları hastaneye nakil ettikleri görüntüleri paylaştı.

PRCS'den yapılan açıklamada, "Filistin Kızılayı ekipleri, işgal güçlerinin Gazze'nin kuzeyindeki Jabalia Kampı'nda toplanan vatandaşlara düzenlediği saldırının ardından bir şehit ve bazılarının durumu ağır olan 11 yaralıyı hastaneye nakil etti" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Filistin İsrail Dünya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title