Haberler

Genç kız ve sevgilisinin ayrılık nedeni sosyal medyayı salladı: Kendisini Cengiz Han sanıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Sosyal medyada genç bir kız tarafından yapılan itiraf, çok konuşuldu. 21 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşının kendisini Moğol İmparatorluğu'nun kurucusu Cengiz Han zannettiğini ve bu nedenle ayrıldıklarını belirtti.

21 yaşındaki genç bir kız ile erkek arkadaşı arasındaki ayrılık sebebi sosyal medyayı salladı. İddiaya göre mutlu bir ilişkisi olan genç kız, erkek arkadaşının davranışlarındaki değişiklik nedeniyle şaşkına uğradı.

KIYAFETLERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Kendisini Moğol İmparatorluğu'nun kurucusu Cengiz Han zanneden genç, kıyafetlerinde de değişikliğe gitti. Cengiz Han gibi giyinen ve kılıç taşıyan gencin, hareketleri de farklılaştı.

PARTİDE YAPTIKLARI BARDAĞI TAŞIRDI

Genç kızın iddiasına göre, bardağı taşıran son damla bir partide yaşananlar oldu. Genç adam, herkesin eğlendiği sırada bir anda Türk müziği açarak elindeki kılıçla gösteri yapmaya başladı.

AYRILIK KARARI ALDILAR

Genç adamın yaptıklarının ardından genç kız da artık ilişkisine devam edemeyeceğine karar vererek, ayrılık kararı aldı. Kızın sosyal medya hesabından yaptığı bu itiraf, günün en çok konuşulanları arasına girdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sosyal Medya Cengiz Han Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title