Haberler

    Google'ın Avengers Endgame İçin Hazırladığı Thanos Sürprizi: 'Sonsuzluk Eldiveni'ni Tıklayın

    Abone Ol

    Son yılların en çok beklenen filmlerinden biri olan Avengers: Endgame'in vizyona girmesiyle arama motoru Google'ın gizli sürprizi herkesi şaşırttı. Arama moturunda Thanos'un 'Sonsuzluk Eldiveni'ni tıklayanlara beklenmedik bir sürpriz var. Sonuçların yarısı siliniyor.

    Son yılların en çok beklenen filmlerinden biri olan Avengers: Endgame'in vizyona girmesiyle arama motoru Google'ın gizli sürprizi herkesi şaşırttı.

    Google'da Marvel evreninin en önemli kötü karakterlerinden Thanos'u aradığınızda normal bir biçimde arama sonuçlarını görüyorsunuz. Ekranın sağ üst tarafında yer alan küçük bilgilendirme kutusunda, Thanos'un ünlü "Sonsuzluk Eldiveni" görseli çıkıyor. Bu eldiveni tıkladığınızda beklenmedik bir sürpriz ile karşılaşacaksınız. Sonuçların bir kısmı kendiliğinden siliniyor. Arama motorunun eski haline dönmesi için o eldivene tekrar tıklamanız gerekiyor.

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Google Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title