Haberler

Hamas: İsmail Haniye'nin suikastı korkakça bir eylem, cezasız kalmayacak

Güncelleme:
Abone Ol

Hamas, İsmail Haniye'nin öldürülmesinin ardından yaptığı açıklamada "Haniye, siyonist bir saldırı sonucu Tahran'da öldürüldü. Hamas liderinin suikastı korkakça bir eylem, cezasız kalmayacak" ifadelerini kullandı.

Hamas lideri İsmail Haniye, yeni İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan'ın görevi teslim törenine katılmak için bulunduğu Tahran'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetti.

HAMAS'TAN İLK AÇIKLAMA

Haniye'nin ölümü kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Orta Doğu'da gerilimi iyiden iyiye tırmandıracak gelişmeye ilişkin Hamas'tan da açıklama geldi.

"SUİKAST İSRAİL TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ"

İsmail Haniye'nin Tahran'da kaldığı konutuna düzenlenen hava saldırısında yaşamını yitirdiğini doğrulayan Hamas, suikastın İsrail tarafından gerçekleştirildiğini belirtip "Haniye, siyonist bir saldırı sonucu Tahran'da öldürüldü. Hamas liderinin suikastı korkakça bir eylem, cezasız kalmayacak" açıklamasını yaptı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Tahran Dünya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (57)

Alkurt:

Yuce Allah Masum insanları korusun inşallah.

Yanıtla28535
berna:

Filistin halkı masum ama Hamas masum değil.

27163
Caner Alp:

Amin

10212
VEFA:

Fitili Hamas ateşledi. Sonrası domino taşı ve devam ediyor. Daha en kötüsünü görmedik!...

17544
Kagan Kutlu:

Temiz iş.

Yanıtla38159
Nurettin Şimşek:

Bekle temizlenmek icin

28142
Yakup SGZ:

Darısı başına

17121
Hülagü Han:

Sen nasıl bir kralsın yiğidim ????

194
Vatandaşın biri:

Nurettin hayırdır kimi tehdit ediyorsun terörist misin?

00
Metin Saglam:

Filistin'in başı sağ olsun Allah yardımcısı olsun Filistin halkına peki gelelim bize Türkiye'nin politikasını siyasetini stratejisi anlayan var mı madem ki bu merhaması öldürecek sen de biliyorsun niçin sahip çıkıyorsun onlar fetva'ya almış vermiyor niçin hamas liderini alıp yanında durmadın

Yanıtla8245
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title