Haberler

Hizbullah lideri Nasrallah'ın ölüm haberini veren sunucu ağladı

Güncelleme:
Abone Ol

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, İsrail tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybetti. Lübnan televizyonunda bu gelişmeyi ekran başındakilere aktaran sunucu ise gözyaşlarına boğuldu.

İsrail ordusu, Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'ın öldürüldüğünü açıkladı. Hizbullah da yaptığı açıklamada Nasrallah'ın dünkü İsrail saldırısında öldüğünü doğruladı ve "Savaşmaya devam edeceğiz" dedi.

LÜBNANLI SUNUCU HABERİ SUNARKEN AĞLADI

Bu gelişmeyi tüm ajanslar gibi Lübnan televizyonları da "son dakika" olarak izleyicilerine duyurdu. Bu esnada bir kadın sunucunun haberi sunarken gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Hasan Nasrallah Lübnan Lübnan İsrail Güncel Dünya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (37)

Atilla Han:

bunun içinde yas ilan etmezler umarım.

Yanıtla227263
halis yahya:

Şayet yılanın başı siyonistlere karşı Gazze işgalinin ilk başlarında laf yerine mücadele başlatılmış olsaydı,bu kadıncağız böyle çaresizce ağlamazdı.Allah(C.C) bunun hesabını utanmadan biz Müslümanlardanız deyip de bu mazlum toplulukları yalnız bırakan korkaklardan soracaktır.Ey müslim olduğunu savunan bu coğrafyadaki tüm idareciler! Bilin ki Allah'a güvenmediniz de şeytanın zayıf hilesine aldandınız ve ondan Allah'tan korkar gibi korktunuz.Bu utanç size fazlasıyla yeter.

Yanıtla31338
Efe pupi:

Ayna ayna, söyle bana var mı bu dünyada benden daha güzeli? Müslüman narsistler, kendilerini severken şeytan cirit attı. Burası ağlama duvarı değil. Kiminle beraber idiyseniz onlarla birlikte hesaba çekileceksiniz inandığınız ahirette.

721
Ahmet Çakır:

Ne keder boş bir devletsiniz.Devlet demeye bin şahit lazım.gelin girin tekrardan Türkiyenin eğemenliğine.

Yanıtla81253
Ahmet Çakır:

Oturup ağlayacağına intikamınızı alın palavracılar sizi.salya sümük ağlayıp yardım istemek işe yaramaz.

Yanıtla60148
Aslan Yıldız:

Nasıl intikam alıcak havagücü olmayan bir düzensiz ordu veyaa savunmasız halk söylermisiniz lütfen 350 km uzaktan görerek seyir fğzeleri gönderen bir hava gücünü nasıl durdurcaklar havasavunması olmayan öksüz bir halk

255
Benim Kkk:

İsrail o hale gelirken kendileri din sarmalinda birbirlerini yiyorlar aradaki fark bu

25
Ali Bayat:

İsrailin Lübnana saldıgılarını üzülüyorum ama PKKyı Bekaa Vadisinde besleyip büyütende bu Hizbullahtır unutmayalım.

Yanıtla56124
CAN:

boş boş konuşma andaval pkk nın en büyük besleyicisi israildir abd dir maaal

1123
Ahmet Can:

Bunu devlet unutmuş halkın unutması gayet normal.

211
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title