Haberler

Hollandalı siyasetçiden aşağılık paylaşım! Yarıya inen bayrakla Türk milletine hakaret etti

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye'nin Haniye için aldığı milli yas kararı sonrası Türk bayrağının yarıya indirildiği fotoğrafı paylaşan Hollandalı siyasetçi Geert Wilders, "Hamas pisliği için ağlayan hasta insanlar" notunu düştü.

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İran'ın başkenti Tahran'da kaldığı konuta düzenlenen saldırı sonrası hayatını kaybetmesi bölgede tansiyonu yükseltti. Hamas ve İran saldırıdan İsrail'i sorumlu tutarken, Tel Aviv yönetimi resmi olarak suikasti üstlenmedi. Fakat İsrail, kendilerine yöneltilen suçlamaları da reddetmedi.

BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ

Düzenlenen süikast sonrası Türkiye cephesinden peş peşe sert açıklamalar yapılırken alınan kararla 1 günlük milli yas ilan edildi. Bu kapsamda; İsrail'in başkenti Tel Aviv'deki Türkiye Büyükelçiliği'nde dalgalanan Türk bayrağı dahil tüm temsilciliklerinde bayraklar yarıya indirildi.

HOLLANDALI SİYASETÇİDEN AŞAĞILIK PAYLAŞIM

Son dönemlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye aleyhinde yaptığı skandal paylaşımlarla adından söz ettiren Hollandalı siyasetçi Geert Wilders, Türk bayrağının yarıya indirildiği fotoğrafı paylaşıp Türkiye'ye hakaret etti. Wilders paylaşımında, "Hamas pisliği için ağlayan hasta insanlar." ifadesini kullandı.

İşte büyük tepki çeken o paylaşım;

Hollandalı siyasetçiden aşağılık paylaşım! Yarıya inen bayrakla Türk milletine hakaret etti

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Geert Wilders Milli Yas Politika Siyaset Türkiye Türkiye Güncel Dünya İran Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

Ozzy Bjk:

Haniye için neden bizim bayraklarımız yarıya iniyor? Neden 80 bin kişinin ölümüne neden olan kişi için gıyabi cenaze namazı (zorla) kılınıyor? Kesinlikle bu karışıklığa, savaşa biz dahil olamayız. Bizimle hiç alakası yok!!!

Yanıtla460282
Gerard Dirivia:

Biz zaten (biri ya da biriler) bizi ilgilendiren, yapmamız gereken şeyleri yapmıyoruz. Dünyanın diğer ucundaki işler bizim için daha önemli. Ekonomiyi düzeltmek, mültecileri göndermek, Türk halkının hayat kalitesini yükseltmek, üretmek çalışmak okumak yazmak bizim düşünmemiz gereken şeyler değil, amaç gündem değiştirmek ve ya halkı ayrıştırmak. Vatan savunanların ismi provokatör olmuş, bizle alakası olmayan yabancılar ise kahraman. Halk ise buna sadece seyirci

158106
kerem can:

Sana zorla kim namaz kıldırdı

45138
İlhan Taşcı:

sana kim zorla cenaze namazı kıldırdı.

1598
Misafir:

Bir yahudi atasözü derki : Bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın..

923
Tolga Babacan:

Olumsuz yas ilan edersen. Beklenen bu

Yanıtla430264
Baba Yabgu:

Ota bohkka milli yas ilan edersen olacağı bu

Yanıtla142418
Cennet Karabulut:

haniye ve netanyu ikiside siyasi çıkarı uğruna insanları katletti ikisi de ülkesindeki insanları mağdur etti bnm gozumde haklı Bi taraf yok

Yanıtla135403
İsmail Alican Gökmenoğlu:

Kim ne derse desin adam haklı

Yanıtla71408
Doğrucu:

Ağzına sağlık iyi demiş bunlara az bile

4619
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title