Haberler

Hollande Türkiye'de, Trierweiler Hindistan'da

Abone Ol

Hollande’ın resmen ayrıldığını açıkladığı eski First Lady Valerie Trierweiler, Açlıkla Mücadele Derneği’ne verdiği sözü tutarak Mumbai’deki insani yardım gezisine katıldı.

Hollande'ın resmen ayrıldığını açıkladığı eski First Lady Valerie Trierweiler, Açlıkla Mücadele Derneği'ne verdiği sözü tutarak Mumbai'deki insani yardım gezisine katıldı.

Hollande ile yaşadığı skandal sonrası ilk kez ortalıkta çıkan Trierweiler, Hollande'la yaşadığı kriz ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı. 2 günlük gezi için Mumbai'ye gelen Trierweiler, prematüre bebekler ve açlık sorunu yaşayan çocuklardan çok etkilendiğini belirterek, "Bu adaletsizlik. Çünkü her şey en iyi şekilde yapılmış olsa dahi biz hastanedeyken bile aynı imkanlara sahip değiller" dedi.

Trierwieler prematüre merkezinden sonra ise Slumdog Millionaire filminde de yer alan ve film sonrası ünlü olan Dharavi gecekondu bölgesine giderek aç yaşayan çocuklara verilen bir hamurdan tattı. Bölgede ölen çocuklara dikkat çekmeye çalışan Trierwieler burada yaptığı açıklamada ise, " Hindistan'da 30 saniyede bir çocuk ölüyor. ve bunların hepsi açlıktan değil" dedi.

Öte yandan Trierweiler'in Mumbai gezisini gitmişken Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün davetlisi olarak Türkiye'ye geldi. İstanbul ve Ankara'da temaslarda bulunacak olan Hollande iş adamı ve bürokratlarla bir araya gelecek.

Hollande ve Trierwieler Closer dergisinde Hollande ile Fransız aktris Julie Gayet ile gizli ilişkisinin ortaya çıkması sonucu ilişkilerini sonlandırmıştı. Hollande'ın dün resmen ilişkinin bittiğini açıklaması sonrasındaysa Trierweiler First Lady unvanını kaybetmişti. - MUMBAİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Valerie Trierweiler Hindistan Türkiye Mumbai Dünya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title