Haberler

Hz. Muhammed'e Hakaret Eden Karikatürist Westergaard'dan Charlie Hebdo'ya Destek

Abone Ol

Danimarka’nın Jyllands-Posten gazetesinde Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’e hakaret eden karikatürler çizen Kurt Westergaard, Charlie Hebdo katliamı sonrasında yeni bir karikatür çizerek Paris’te hayatlarını kaybeden arkadaşlarına destek verdi.

Danimarka'nın Jyllands-Posten gazetesinde Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'e hakaret eden karikatürler çizen Kurt Westergaard, Charlie Hebdo katliamı sonrasında yeni bir karikatür çizerek Paris'te hayatlarını kaybeden arkadaşlarına destek verdi.

Peygamber Efendimize hakaret içerin karikatürleriyle milyarlarca Müslümanı rencide eden Danimarkalı karikatürist Kurt Westergaard, Paris'teki Charlie Hebdo katliamı sonrasında yeni bir karikatür çizerek arkadaşlarına destek verdi.

Yıllardır tehdit edilen ve polis koruması altında yaşayan Kurt Westergaard, "Demokratik değerlere özgürlük için eleştirmeye devam edeceğiz. Şiddet ve ölüm tehditlerine rağmen sahip olduğumuz değerleri savunacağız" açıklamasında bulundu. - FRANKFURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Charlie Hebdo Danimarka Dünya Paris Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

faruk Mobil-ANDROID:

ırkçılıktan başka bir şey bildiğiniz yok Ne özgürlugu özgürlük sadece türkiyede var.

Yanıtla115
Halkım benmobilWeb@haberler.com:

Belki senin için hiçbirşeyin Değeri yoktur bu nedenle sen Herşeyi eleştire bileceğini düşünüyorsun bunu da düşünce özgürlüğü ile açıklıyorsun.ama ben senle aynı düşünce de Değilim ben sana SAYGI duyuyorsam sende bana SAYGI duymasını öğrencekin.

Yanıtla02
ozgurmobilWeb@haberler.com:

siz ne iciyonuz neyin kafasi bu insanlari salakmi saniyonuz insanlarin inanclariyla dalga gecip ozgurluk diyonuz aptal herifler

Yanıtla01
-mobilWeb@haberler.com:

BUDA KASİNİYOR.ÖZGÜRLÜĞÜN SİNİRİ VARDİR.SEVMEYE BİLİRSİN AMA SAYGİ GÖSTERMEK ZORUNDASİN. YOKSA ÖLÜRSUN ....

Yanıtla01
VatandaşmobilWeb@haberler.com:

tiplerinde memenet yok bu insan şeytanlarinda özgürlük derler demokrasi derler ifade özgürlügü derler utanmazlar dünyanin bilmem kac yerinde sömürgeleri var secim ile ortadgu yada onlar gibi yaşamayan ülkelerde secim ile iktidar olanlara karşi cikarlar başkalarinin degerlerine hakaret ve küfürü ifade özgürlügü derler kendilerine bir eleştiri tahamül etmezler. ellerinizdeki basinin gücü ve paranin gücü ile kendi ve dünya halkalrini ancak manupule ederler. Gün gelecek bu cagi insanlik nasil bugün orta cag gibi birzamanlar kirallar ve kiliseler tarafindan manupule edildigini yaziyor ise bizim yaşadigimiz cag icinde yazacak

Yanıtla01
zekimobilWeb@haberler.com:

Özgürlükmüş, milyonlarca insanı üzmek kızdırmak özgürlük mü. Bunun gibilere ölüm bile ödül olur.Ölememeli, fnemrut gibi kafasını kayalara vura vura. HZ MUHAMMET in ALLAHI öldür beni diye yalvarmalı.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title