Haberler

İngiliz Karısı Korkudan bin Ladin'i Boşuyor

Abone Ol

El Kaide Lideri Usame Bin Ladin'in Oğlu Ömer Usame Bin Ladin'in ile Evli Olan İngiliz Jane Felix-browne Eşinden Boşanacağını Belirtti.

El Kaide lideri Usame Bin Ladin'in oğlu Ömer Usame Bin Ladin'in ile evli olan İngiliz Jane Felix-Browne eşinden boşanacağını belirtti.

İngiliz The Sun gazetesine konuşan Browne, boşanma sebebi olarak ise kocası ve kendi hayatından endişe etmesini gösterdi. Browne, "İkimiz de hayatlarımızdan endişe ediyoruz. İnsanlar İngiliz olduğum için evliliğime karşı çıkıyorlar. Sevdiğim adamın öldüğünü görmeye hazır değilim. Evliliğimize son verme nedenimiz budur" dedi. Felix-Browne ayrıca kocasının geçen hafta ölüm tehditleri aldığını belirtti.

51 yaşındaki Felix-Browne, 27 yaşındaki Ömer Usame Bin Ladin ile evliliği geçtiğimiz Temmuz ayında ortaya çıkınca medyanın büyük ilgisini çekmişti. Ömer Usame Bin Ladin 2000 yılından bu yana babasıyla görüşmediğini söylüyor.

(AFP-SŞ-SŞ-ÖZ-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title