Haberler

İngiltere'yi sarsan kanlı hesaplaşmanın arkasından 2 Türk çetesi çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

İngiltere'de geçen hafta bir restoranda yaşanan ve biri 9 yaşındaki kız çocuğu olmak üzere 4 kişinin yaralandığı silahlı saldırının arkasında 2 Türk çetesinin hesaplaşması olduğu ortaya çıktı. İngiliz Daily Mail gazetesi haberinde "Tottenham Türkleri ve Hackney Bombacıları arasındaki kanlı çatışmada 9 yaşındaki bir kız çocuğu hayata tutunmaya çalışıyor. İki rakip çete İngiltere'nin uyuşturucu ticaretini kontrol etmek için savaşıyor" ifadelerini kullandı.

Geçen hafta çarşamba günü İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşanan silahlı saldırı ülke gündemine bomba gibi düştü. İngiliz Daily Mail gazetesi biri 9 yaşındaki kız çocuğu olmak üzere 4 kişinin yaralandığı saldırının arkasında iki Türk çetesinin hesaplaşması olduğunu iddia etti.

KÜÇÜK KIZIN SAĞLIK DURUMU AĞIR

Bir restorana düzenlenen silahlı saldırı sırasında yaralanan küçük kızın sağlık durumunun ağır olduğu ifade edilirken olayla ilgili soruşturma da derinleştirildi.

İngiltere'yi sarsan kanlı hesaplaşmanın arkasından 2 Türk çetesi çıktı

"UYUŞTURUCU TİCARETİNİ KONTROL ETMEK İÇİN SAVAŞIYORLAR"

İngiliz gazetesi haberinde "Tottenham Türkleri ve Hackney Bombacıları arasındaki kanlı çatışmada 9 yaşındaki bir kız çocuğu hayata tutunmaya çalışıyor. İki rakip çete İngiltere'nin uyuşturucu ticareti kontrol etmek için savaşıyor" ifadelerini kullandı.

İngiltere'yi sarsan kanlı hesaplaşmanın arkasından 2 Türk çetesi çıktı

YARALILARDAN 3'Ü BOMBACILAR ÇETESİYLE BAĞLANTILI

Kanlı çatışma sırasında yaralanan 3 adamın da Hackney Bombacıları çetesiyle bağı olduğu ortaya çıkarken yaralananlardan birinin kısa bir süre önce hapisten çıktığını ve elektronik kelepçe taktığı da aktarıldı.

İngiltere'yi sarsan kanlı hesaplaşmanın arkasından 2 Türk çetesi çıktı

ÇETELER ARASINDAKİ SAVAŞTA 20 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

Çete üyelerinin Beytullah Gündüz isimli bir adamı hedef aldığını yazan Daily Mail, Hackney Bombacıları çetesinin de Londra'da yaşayan Türkler arasında korku yarattığına dikkat çekti. İki çete arasındaki çatışmalarda şu ana kadar 20'den fazla insanın öldürüldüğü ve çok sayıda insanın da kaçırıldığına vurgu yapıldı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Uyuşturucu Ticareti Daily Mail Tottenham Dünya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

YalancıSavar:

Kötü bir olay olunca Türk çetesi. Mağduriyet durumu olunca Bunlar kürt diyor bu batı...

Yanıtla32152
Hek Tor:

Avrupa'da 1 Türk, 1 Arnavut, 1 Rus ve 1 Cezayirli'nin içinde bulunduğu aracın şoförü kimdir? diye sorarsanız, cevap hep aynıdır: Cezaevi tutuklu aracı.

526
Murat DOĞAN:

Kürtler le bi alıp veremediginmi var

1212
Pompei Müftüsü:

Gittiğimiz her yere kaos götürüyoruz

Yanıtla3172
D:

Uyuşturucu işiniyle uğraşanları ve gençleri bu yollarla hayatlarını karartanların ayaklarını kırıp sınır dışı edin.

Yanıtla235
VAHAP:

?ürk uyuşturucu çeteleri çok tehlikeli

Yanıtla216
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title