Haberler

İnsan spermini dişi gorillere enjekte ettiler! İşte Rusların yarı insan yarı maymun "Süper Asker"i

Güncelleme:
Abone Ol

Eski Sovyetler Birliği Hükümet Başkanı Stalin'in yaptırdığı çılgın deneyler yeniden gündem oldu. İddialara göre Stalin, hükümette olduğu dönemde "Süper asker" yaratmak amacıyla insan spermini dişi gorillere enjekte ettirdi ve ortaya "Yarı insan yarı maymun" denen hayvan çıktı. İşte bir döneme damga vuran Oliver'in hikayesi...

Sovyetler Birliği'ni 1920'lerin sonundan ölüm tarihi olan 1953 yılına kadar diktatörlükle yöneten Josef Stalin'in yaptırdığı çılgın deneyler, 1990'lı yıllarda birer birer ortaya çıktı. Stalin'in yaptırdığı en ilginç deney ise "Yarı insan yarı maymun" deneyi oldu. Stalin, Rus bilim insanı İlya İvanoviç'e verdiği talimatla yenilmez bir Kızıl Ordu yaratılmasını istedi. İvanoviç de bu talep doğrultusunda çalışmalara başladı. Beyin yapısı gelişmemiş ancak savaşlarda galip çıkacak güçlü bir ırk yaratılmak isteniyordu.

İnsan spermini dişi gorillere enjekte ettiler! İşte Rusların 'Süper asker'i yarı insan yarı maymunJosef Stalin

AFRİKA'YA GİDİP HAYVAN TOPLADILAR

Rus bilim insanlarından oluşturduğu ekiple çalışmalara başlayan Ivanov, bir süre sonra hazırladığı raporu Sovyet yönetimine götürdü ve Afrika'dan hayvan toplanılması için izin istedi. Yönetimden istediği izni alan İvanoviç, hemen Afrika'ya gitti ve bir çalışma istasyonu kurdu.

İnsan spermini dişi gorillere enjekte ettiler! İşte Rusların 'Süper asker'i yarı insan yarı maymunRus bilim adamı İvanoviç

HİÇBİRİ HAMİLE KALMADI

Araştırmacılar, uzun uğraşlar sonucunda dişi gorilleri yakaladı ve 3 gorili döllemeyi başardı. Fakat hayvanlardan hiçbiri hamile kalmadı. Bu deneyden başarısız olarak ayrılan İvanoviç, Rusya'ya döndü ve Abhazya Cumhuriyeti'nde 20 şempanzeyle bir maymun yuvası kurdu. İddialara göre buradaki deneyler başarılı oldu ve Oliver ismi verilen maymun üretildi. Ancak bilim dünyası, insan sperminin hayvanı hamile bırakmasının imkansız olduğunu belirterek hiçbir zaman bu iddiaya inanmadı.

İnsan spermini dişi gorillere enjekte ettiler! İşte Rusların 'Süper asker'i yarı insan yarı maymunOliver, bakıcıları tarafından tutuluyor

"BAŞARDIK" ALGISI YARATTILAR

Deneylerin ardından Rus bilim insanları, "Yarı insan yarı maymun" dedikleri Oliver'i herkese tanıttılar ve çok ciddi bir koruma altında tuttular. Fakat o dönem ortaya çıkarılamayan gerçek, 1996'da yapılan çalışmalarla kesin olarak kanıtlandı. Hayvan üzerinde yapılan çalışmada Oliver'in 48 kromozomu olduğu ve insan merkezli olmadığı rapor edildi.

Bu sonuçla birlikte de Rus bilim insanlarının tezi çürümüş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Stalingrad Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

ali cik:

İnsan sperminin gorile enjekte edilmesi bir canlının oluşmasını sağlamaz; çünkü insan ilk yaratıldığı günden beri insandır; goril de ilk yaratıldığı günden beri gorildir; yani aralarında bir akrabalık olmadığından ikisinin üreme hücrelerinin birleşmesinden canlı oluşmaz .

Yanıtla83315
ERKAN :

acayip aydınlandık bu bilimsel açıklamandan dolayı seni tebrik ediyorum.

1411
Adem birinci:

Bunları hatırladığına göre insan üstü bir hafızan olmalı :DD

117
Bülent Çelik:

Neden böyle düşünüyorsun goril ile insan dna'sı uyumaz mı diyorsun yani. Peki GDO'lu mısır domuz geni mısıra nasıl aktarıldı? Bu 40 günde yetişen etlik tavuklar nası oluyor doğada yetişmesi imkansız. Günde 40 litre süt veren hayvan nasıl doğada yetişir? Bodur ağaçlar nasıl ortaya çıktı? Turunç giller nasıl bukadar çeşit çoğaldı halbuki greyfurt, vasinton, misket, kan portakalı, kink mandalina, limon daha bir çok çeşitin çekirdeğini ek ortaya çıkan her zaman turunç olacaktır.

12
Sana Ned :

1920-1953 arasi Rusyada olan olaylar günümüz Türkiyesini ne denli liglilendiriyor? Türk Ekonomisi mi sahlaniyor Rusyanin 1953e kadar tuhaf deneyler yapmis olmasi nedeni ile?!?

Yanıtla4890
Güray Dilli :

Süper asker yarattınız....Dünyaya da hakim oldunuz ! E sonra..

Yanıtla3769
ali cik:

İnsan sperminin gorile enjekte edilmesi bir canlının oluşmasını sağlamaz; çünkü insan ilk yaratıldığı gün beri insandır; goril de ilk yaratıldığı günden beri gorildir; yani aralarında bir akrabalık olmadığından ikisinin üreme hücrelerinin birleşmesinden canlı oluşmaz .

Yanıtla915
sanem kulmaç:

Insan dna si hayvanda yasamaz bu tip soylentilere inanan olurmu bilmem deney yapmislardirda olmaz yani olmaz

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title