Haberler

Interpol Genel Sekreteri Stock: Mafyaya yenildik

Güncelleme:
Abone Ol

Uluslararası Polis Teşkilatı Interpol Genel Sekreteri Jürgen Stock, ülkelerin uluslararası uyuşturucu ticaretini elinde tutan mafya ile mücadelede yenildiğini söyledi. Stock, "Dünya, organize suçla mücadeleyi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Küresel suçlular haline geldiler ve tıpkı küresel şirketler gibi davranıyorlar." ifadelerini kullandı.

Ülkelerin uluslararası uyuşturucu ticaretini elinde tutan mafya ile mücadeleyi kaybetmek üzere olduğunu söyleyen Interpol Genel Sekreteri Jürgen Stock, " Dünya, organize suçla mücadeleyi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Küresel suçlular haline geldiler ve tıpkı küresel şirketler gibi davranıyorlar." dedi.

INTERPOL SEKRETERİ STOCK: DÜNYA, ORGANİZE SUÇLA MÜCADELEYİ KAYBETME TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA

Uluslararası Polis Teşkilatı (Interpol) Genel Sekreteri Jürgen Stock'tan dikkat çeken "mafya" itirafı geldi. Mafya, suç örgütleri ve çetelerle mücadelenin kaybedilmek üzere olduğu uyarısında bulunan Stock, "Dünya, organize suçla mücadeleyi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Küresel suçlular haline geldiler ve tıpkı küresel şirketler gibi davranıyorlar" ifadelerini kullandı. Stock, çetelerin Avrupa'da da istikrarsızlık yaratabilecek kapasiteye sahip olduğunu belirtti.

Interpol Genel Sekreteri Stock: Mafyaya yenildikUluslararası Polis Teşkilatı (Interpol) Genel Sekreteri Jürgen Stock

"OPERASYONLARA RAĞMEN UYUŞTURUCU KITLIĞI YAŞANMIYOR"

Stock, çetelerin temel gelir kaynağının uyuşturucu ticareti olduğunu, çok sayıda başarılı operasyona rağmen piyasada uyuşturucu kıtlığı yaşanmadığına dikkat çekti. Stock, güvenlik güçlerinin müdahale edebildiği yasa dışı uyuşturucu ticaretinin genel orana göre sadece yüzde 15 ila yüzde 20 seviyesinde kaldığını vurguladı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Uyuşturucu Ticareti Güvenlik 3-sayfa Hukuk Polis Dünya Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Ahmet Çakır:

sebebini ben söyleyim.O mafya ve suç örgütleri dediğiniz oluşumların arkasında ülkelerin güçlü siyasetçileri var ve birbirlerinden beslenerek oluşumlarını devam ettiriyorlar.Para onlar için her şey.

Yanıtla3335
Babacan yalçın:

Aynen kardeş katılıyorum sana

246
Buğra Er:

Mafyaları zaten sz yaratınız

Yanıtla6163
hikmet yaşar:

sanki türkiye farklı mı her şey mafyanın elinde birilerinin devamlı mafya babaları uyuşturucu çeteleri ile boy boy resimleri çıkıyor du

Yanıtla793
FURKAN YÜCEL:

Eskiden İnterpol operasyonlarını uluslararası çapta her yerde kendisi yapıyordu o yüzden her türlü mafyatik yapı arkasında politikacılar olsa bile çöküyordu. İnterpolün sitesine br ihbar yapmak için girdim yazıyorki "interpol kolluk kuvveti göndermemektedir yerel kolluk kuvvetlerine ihbar yapınız sonuçta işte bu

Yanıtla274
A. Erol:

18-20 yaşında çocuklar (torbacılar) lüks arabalara binebildiği, lüks telefonlar satın alabildiği ve maliyenin hiçbir kontrolüne takılmadıkları sürece uyuşturucu bitmez.. kimse sormuyor değirmenin kaynağını.. çoluk çocuk lüks BMW araçlarla volta atıyor... ne polis bir şey soruyor ne de maliye? anahtar kelime = LÜKS

Yanıtla068
Sihirbazın Çırağı:

Daha dünkü haberde yorumladım ve açıkça anlattım olanı, her yerde böyle 1 kg uyuşturucu yakalayan polis 50 kg uyuşturucu yakalayan kadar iltifat görmüyor. Çoğu teşkilat taltif edilecek personelin alacağı ödüle yakaladığı imha edilen maddenin piyasa değeri ölçüsü üzerinden miktar belirliyor. Böyle olunca da yakalama süreci madde miktarına bağlı olarak başlıyor ya da erteleniyor. Sonuç suçlular tarafından kontrol altına alınabilen engelleme süreçleri.

Yanıtla426
ERKAN :

İdam olmazsa olmaz

Yanıtla126
Anty-Partizan:

Kendilerini Turlu Fetbazliklarla Sectirip Mesrulastirilmis Siyasi Partililerin Yonettigi, DEVLET Kavraminin 30 % Hissedildigi Ulkelerde Herturlu Criminallik, Rol Kapma Yarisi, Rant, Durumdan Vazife Cikarma Icgudusu Ile Mafia-Cete Iliskileri Oldukca Bunlar Bitmeyecek..

Yanıtla116
Pc Copat:

tüm Siyasal kimlikler ortak olunca koca pastaya şaşırma gibi gaflete düşmeyin biz sıradan halk mesela valla billa şaşırmıyoruz

Yanıtla012
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title