Haberler

Sınır komşumuzda yakıt dolu tankere düzenlenen saldırıda 6 kişi yaşamını yitirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Irak'ın Diyala şehrinde, yakıt dolu tankerle düzenlenen saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti. Irak güvenlik güçleri, saldırıya ilişkin soruşturma başlatıldığını ifade ederken; saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

Irak'ın başkenti Bağdat'ın doğusundaki Diyala şehrinde yakıt dolu tankerle saldırı düzenlendi. Saldırıda 5 sivilin ve tanker sürücüsünü hayatını kaybettiği ifade edildi.

ÜÇ ARAÇ YANDI

Öte yandan patlamanın gerçekleştiği yolda içinde sivillerin de bulunduğu 3 aracın yandığı bildirildi. Irak güvenlik güçleri, saldırıya ilişkin soruşturma başlatıldığını ifade ederken; saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Bağdat Diyala Irak Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

sivaslı:

işte devlet olmasa otorite de olmaz. isteyen asar keser gücü yeten yetene olur . vatanına milletine bayrağına namusuna sahip çıkmayan devletine de sahip çıkmaz

Yanıtla06
abura:

oooh canıma deysin haketmişlerrr kelp iraneee

Yanıtla13
xx:

batinin demokrasi anlayisi bu cok istemislerdi

Yanıtla22
Amen:

Hayatlarını kaybedenlerin tanrı günahlarını affetsin kalanların başısağolsun

Yanıtla01
vatandaş:

çok sayıda ölü 6 kişi mi

Yanıtla01
Atilla:

Önceden komsu diyince akla yunanistan bulgaristan gelirdi. Simdi ise irak suriye vs. Ne hikmetse durmadanda ab ab girelim diye ugrasiliyor. Bu kafayla ab degil arap birliginede girilmez

Yanıtla00
Dede:

Dişgüçler varsa insanlık yoktur ülkede her örgüt var

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title