Haberler

Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! 15 terörist etkisiz hale getirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Irak'ın kuzeyindeki Kandil, Asos, Gara ve Hakurk bölgeleri ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine düzenlenen operasyonlarda toplam 15 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyona ilişkin görüntüleri paylaşan Milli Savunma Bakanlığı "Öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli" ifadelerini kullandı.

TSK ve MİT son dönemde terör örgütlerine ağır darbeler indiren birbirinden başarılı operasyonlara imza atarken bölgeden bir sıcak haber daha geldi.

Irak'ın kuzeyindeki Kandil, Asos, Gara ve Hakurk bölgeleriyle Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine düzenlenen operasyonlarda toplam 15 terörist etkisiz hale getirildi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA VAR

Gelişmeyi duyuran Milli Savunma Bakanlığı "Öngörülemez, Alışılmadık, Süratli ve Sürekli! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Kandil, Asos, Gara, Hakurk bölgelerinde tespit ettiği 11 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi" açıklamasında bulundu.

Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! 15 terörist etkisiz hale getirildi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Milli Savunma Bakanlığı Operasyon Güvenlik Politika Hakurk Suriye Terör Dünya Gara Irak Güvenlik Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

M.Sîraç null:

25 yıldır bombalaniyor oralar. taş üstün de taş bırakılmadı SONUÇ?

Yanıtla75
MÜCAHİT KELEŞ:

Elinize sağlık kahraman türk askeri

Yanıtla19
Murat Vural:

Bir gece ansızın gelebiliriz ? Heryere ? NOKTA

Yanıtla01
1gerceklerinsesi:

bu tüm operasyonlar "israilin, ortadoğunun kontrolünü güvenli bir şekilde elinde tutabilmesi mi acaba?" diyordu internette gördüğüm bir yazı yanlış hatırlamıyorsam

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title