Haberler

İslam düşmanı ırkçı Geert Wilders'dan Kurban Bayramı ile ilgili skandal paylaşım

Güncelleme:
Abone Ol

İslam dini ve Hazreti Muhammed'e yönelik nefret söylemleri nedeniyle uzun süredir tepkilerin odağında yer alan Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilders, bugün başlayan Kurban Bayramı ile ilgili de skandal bir paylaşımda bulundu. Pakistan Başbakanı Şehbaz Şerif'e yaptığı çağrı sonrasında Twitter hesabı bir süreliğine kapatılan Wilders, aldığı ölüm tehditlerine rağmen bugün attığı tweet'te "Mide bulandırıcı İslam geleneğini yasaklayın" ifadesini kullandı.

Nisan ayında İslam dini ve Hazreti Muhammed'e yönelik sözleri nedeniyle Twitter hesabı askıya alınan Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilders yine rahat durmadı.

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDI

Pakistan Başbakanı Şehbaz Şerif'e yönelik "Biz her zaman Müslümanlığa karşı özgürlüğü seçiyoruz ve asla kazanamayacaksınız" çağrısı sonrasında ölüm tehditleri alan ve Twitter hesabı askıya alınan Wilders, bazı mesajlarını silince hesabına yeniden kavuştu ancak skandal paylaşımlarına devam ediyor.

KURBAN BAYRAMI İLE İLGİLİ SKANDAL PAYLAŞIM

Twitter'da 1 milyon takipçisi bulunan İslam düşmanı ırkçı Wilders, bugün başlayan Kurban Bayramı ile ilgili de büyük tepki çeken bir paylaşım yaptı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Kurban kesim anına ilişkin bir fotoğrafı paylaşan Geert Wilders, attığı tweet'te "Mide bulandırıcı İslam geleneğini yasaklayın" ifadesini kullandı. Wilders'ın paylaşımına sosyal medya üzerinden çok sayıda tepki yorumu geldi.

İslam düşmanı ırkçı Geert Wilders'dan Kurban Bayramı ile ilgili skandal paylaşım

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Kurban Bayramı Geert Wilders Hollanda Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

ali dal:

Sizde yılbaşını yasaklayaın nedir ya vahşet hindileri katlediyolar

Yanıtla22271
Sadık:

Bunun gibi içimizdede çok var

Yanıtla33225
Rahman Karaeski:

Boş konusuyor kaideye bile alınmaz

Yanıtla25193
D:

Siz başta o bol bol etlerini yediğiniz hayvan etlerini yemeyi bırakın. Sonra da zamanında sömürdüğünüz ve hayvan muamelesi yaptığınız Afrika gibi mazlum halkların hakkını verin. Sonra boş konuşursunuz. Kurban etleri fakir insan ile bir yardımlaşmadır bunu o kıt kafanız kavrasın.

Yanıtla21161
al alabilirsin:

sen ne kadar bos bir adamsin...kulaktan duymus yazmissin ki onu da dogru duzgun yazamamissin D

00
Umit Cetin:

Muhalefetle bunlar aynı kafada ozaman hiç et yemeğin Avrupa günde kaç tane hayvan kesiliyor acaba kurban bayramı demek ekonomik durumu olanlar olmayanlara vermek demek bunu anlamayacak kadar cahilsiniz

Yanıtla3263
ERKAN :

sende en az bu adama kadar tehlikelisin. bu işi muhalefete nasıl bağladın hangi muhalefet kurban bayramına karşı

2135
MERT GÜLKAN:

Sen kim oluyorsun da islamın bu ibadetine dil uzatıyorsun. Yapay et ayağına insanlığı bitirebileceğinizi mi sandınız. Allah'tan iyi mi biliyorsunuz.

Yanıtla717
Murat Vural:

Bu adamı konuşturanlar ırkçı yahudi İslam düşmanlarıdırlar. Başka kimse buna cesaret edemezlerdi.

Yanıtla30
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title