Haberler

İsrail askerleri skandallara doymuyor! Yaralı Filistinliyi aracın önüne bağlayıp kalkan yaptılar

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail ordusu, Gazze'ye düzenlediği bir baskın sırasında yaralı Filistinliyi araçlarının kaportasına bağlayarak canlı kalkan olarak kullandı. Görenlerin gözlerine inanamadığı o görüntülere tepki yağdı.

İsrail ordusunun baskın sırasında yaralı bir Filistinliyi araçlarının kaportasına bağlayarak canlı kalkan olarak kullandığı anlar, vicdanları yaraladı.

KENDİLERİNİ KORUMAK İÇİN YARALIYI KALKAN YAPTILAR

7 Ekim tarihinden bu yana sistematik şekilde Gazze'ye saldıran ve özellikle kadınlar ile çocukları hedef alan İsrail ordusu skandallarına bir yenisini daha ekledi. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde İsrail askerlerini taşıyan zırhlı aracın önüne bir Filistinlinin bağlanarak canlı kalkan yapıldığı görüldü.

ZIRHLI ARACA BAĞLI HALDE HAREKETSİZ YATTI

Batı Şeria'nın Cenin kentinde düzenlenen baskın sırasında kaydedilen anlarda aracın önüne bağlanan kişinin yaralı olduğu dikkatlerden kaçmadı. Elinden hiçbir şey gelmeyen talihsin Filistinlinin, hareketsiz halde durduğu görüldü.

İSRAİL'İN KATLETTİĞİ FİLİSTİNLİ SAYISI 38 BİNE DAYANDI

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun son 24 saat Gazze Şeridi'ndeki sivillere 3 saldırı gerçekleştirdiği, 101 kişinin hayatını kaybettiği, 169 kişinin de yaralandığı bildirildi. Gazze'ye saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 37 bin 551'e, yaralananların sayısının ise 85 bin 911'e yükseldiği aktarıldı.

Haberler.com / Eymen Dursun - Dünya

İnsan Hakları Filistin Politika 3-sayfa İsrail Dünya Gazze İnsan Hakları 3.Sayfa Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (50)

murat dural:

Allah her şeye şahittir kimse zannetmesin yaptığı yanına kar kalacak. Rabbim yar ve yardımcıları olsun .Ya sabır.

Yanıtla52360
Maria Sel:

Güzel mitoloji. Allahını biraz gaddar bence veya tatile çıkmış

41460
Son Gölge:

Duygular , terimler ve hisler bu Dünya'da kayda değerdir. Hz. İsa için kutsal kitaplar derki ; Biz dostumuzu onlara verecek değiliz. Onlara bir süliet gösterdik onlarda yaptıklarından dolayı şiddetli azabı hak etmekten ileri gidemediler . Bazen Allah vahşeti gördüğü halde nasıl izin verir dersin. Ama sen bu dünyada sana verilen ölçüde tartabilirsin. Kainatta Gördüğün belki trilyarda 1, göremediğin kısmı tartabilirmisin ?

948
Adem Dokcu:

sabır allahtan olsun bizlere .. yanan yüreğe rabbim dayanma gücü versin . ve Maria sel gibi yahudi tohumlarına da rabbim hidayet vermesin inşallah iki cihanda da rezil olsunlar ...

226
Destn:

Allah'a karşı söz edenler iyi bilin ki dünya sınav dünyası Allah sizi filistinliyle sinadi kaybettiniz demek ailenizle çoluk çocuğunuzla denese hiç akıl edemeyecek ve kaybedeceksiniz vesselam

77
VEFA:

Birbirlerine olan nefretleri o kadar fazla ki her iki taraf da insanlıktan uzaklaşmış ve gaddar. Neden?.. Farklı dinlere ve inançlara mensuplar diye...

Yanıtla16436
Gultamam Tan:

Hadi ordan düne kadar İsrail savunması yapıyordun

1046
VEFA:

Yaradan bize akıl vermiş. Tabiki verdiği aklı kullananların yanında olacak!.. Hurafe batağına saplanıp, verdiğini inkar edenin neden yanında olsun.

914
White Turk:

Zalimlerin dini olmaz bu silahları israile satanlar ateist zaten. Dine inansalar öldükten sonrs sorgulanacaklarını bilirler. Ama ateist en korkulacak hastalıktır.

511
ALİCAN:

Yahudiler, Hristiyanlardan gördüğü soykırımın intikamını yüzlerce yıldır kendilerini koruyup kollayan Müslümanlardan çıkarıyor. Napolyon boşuna dememiş: Acırsan acınacak duruma düşersin.

Yanıtla11158
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title