Haberler

İsrail'de patlama sesleri! Hamas, Tel Aviv'e 2 adet roketli saldırı düzenledi

Güncelleme:
Abone Ol

Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları İsrail'in başkenti Tel Aviv'e iki füzeyle saldırı düzenledi. Kentte patlamalar duyulduğu bildiren İsrail basını, saldırıda can kaybı olmadığını aktardı.

Hamas'ın silahlı örgütü El Kassam Tugayları yaptığı açıklamada, İsrail'in Tel Aviv kentini ve banliyölerini iki adet "M90" roketiyle hedef aldığını duyurdu.

İLK KEZ YÜKSEK ALARM SEVİYESİNE GEÇTİLER

İsrail, yaklaşık iki haftadır, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'ye Tahran'da düzenlenen suikasta yanıt olarak İran'dan gelecek bir saldırıyı bekliyor. Ülke genelinde tedirginlik hakim olurken İsrail, İran ve Hizbullah'ın karşı saldırı hazırlıklarının gözlemlenmesinin ardından ağustos ayı içinde ilk kez yüksek alarm seviyesine geçti.

Kırmızı alarmın verildiği ülke bugünHamas'ın silahlı kanadı tarafından iki roketle hedef alındı. Kassam Tugayları yaptığı açıklamada İsrail'in Tel Aviv kentini ve banliyölerini iki "M90" roketiyle hedef aldığını söyledi.

"ROKETLER DENİZE DÜŞTÜ"

Tel Aviv'de patlama sesi duyulduğunu aktaran İsrail'in medya kuruluşu Times of Israel, Gazze Şeridi'nden İsrail'e iki uzun menzilli roket fırlatıldığını bildirdi. Roketlerin Tel Aviv açıklarındaki denize düştüğü belirtildi.

Saldırı sırasında sirenlerin çalmadığı, bunun nedeninin ise roketlerin yerleşim bölgelerine yönelmediğinden kaynaklandığı ifade edildi.

Haberler.com / Ayça Elal - Dünya

Tel Aviv İsrail Güncel Dünya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (47)

JokerAllame:

Hamas rahat durmuyor sivil düşünmüyor baştan başlatanda kendisi sonra sağda solda ağlıyor neyse ucu bize dokunmasın da ne yapıyorlarsa yapsınlar

Yanıtla784149
Hikmet Bal:

tel Aviv e atom lazım 2 tane

Yanıtla37604
MUHAMMED VURAL:

Kesinlikle

220
YalancıSavar:

Batı ülkelerindeki zengin Yahduiler bunları finanse ediyor. Batı da zengin av ı başlatmak ta faydalı olacaktır

01
Mülayim sert:

Hamas ortadoğu halklarının en büyük düşmanı ve dünya için bir güvenlik sorunudur

Yanıtla29569
HACER İlhan:

En büyük sorun sen ve senin gibiler

732
Ali Teke:

Sert yeri acıtır mülayim.

310
Ali Kerem:

yıkın geçin orayı gazzeyi mahvettiler dümdüz edin orayi

Yanıtla26310
Ütopik Yorumcu:

2 adet elma fırlatmış israile

Yanıtla82217
HACER İlhan:

Sanada yollar inşallah

67
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title