Haberler

İsrail'den uykuları kaçıracak yeni tehdit! 'Bu geceyi' işaret ettiler

Güncelleme:
Abone Ol

İran'dan gelen yüzlerce füze ile vurulan İsrail'de, Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, bu gece Orta Doğu'da yoğun saldırı düzenleyeceklerini söyledi.

İsrail'in Gazze'de başlattığı katliamı Lübnan'a taşıması ve Nasrallah başta olmak üzere çok sayıda Hizbullah komutanının öldürülmesi bardağı taşıran son damla oldu. İran Devrim Muhafızları, İsrail'e yüzlerce balistik füze fırlattı. Tel Aviv sokaklarında siren sesleri yükselirken, İsrailliler panik halinde sığınaklara koştu. İsrail Ordu Sözcüsü, İran'ın füzeli saldırısının ardından 'Bu geceyi' işaret etti ve yoğun saldırılar düzenleyeceklerini duyurdu.

İsrail'den uykuları kaçıracak yeni tehdit! 'Bu geceyi' işaret ettiler

AÇIKLAMALAR PEŞ PEŞE GELDİ

Orta Doğu'de en sıcak gecelerden biri yaşanırken İsrail ve İran'dan açıklamalar peş peşe geldi. İran'ın BM Daimi Temsilciliği, İsrail cevap vermeye kalkarsa daha yıkıcı bir karşılık geleceği uyarısında bulundu. İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan da Netanyahu'ya bir mesaj göndererek, "Bu yalnızca gücümüzün bir parçasıydı. İran ile çatışmaya girmeyin" dedi.

İsrail'den uykuları kaçıracak yeni tehdit! 'Bu geceyi' işaret ettiler

"BU GECE ORTA DOĞU'DA GÜÇLÜ SALDIRI DÜZENLEYECEĞİZ"

Yerel basında çıkan haberlere göre, İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, İran'ın füze saldırılarına ilişkin İsrailli gazetecilere değerlendirmelerde bulundu. Hagari, İran'ın düzenlediği füze saldırılarının İsrail Hava Kuvvetlerinde herhangi bir hasara yol açmadığını savundu. İsrail Hava Kuvvetlerinin "tam kapasite" faaliyet gösterdiğini söyleyen Hagari, "İsrail Hava Kuvvetleri tam kapasiteyle faaliyet göstermeye devam ediyor ve bu gece de geçtiğimiz yıl olduğu gibi Orta Doğu'ya güçlü saldırılar düzenlemeye devam edecek." ifadelerini kullandı. Hagari, Orta Doğu'da düzenleyecekleri saldırıların hedefinde İran'ın olup olmayacağına ise değinmedi. İsrail Ordu Sözcüsü, bu akşam düzenlediği basın toplantısında, İran'ın füze saldırılarının "bedeli olacağını" ve karşılık verileceğini söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Savaş ve Çatışma Orta Doğu Politika İsrail Dünya Ordu İran Savaş ve Çatışma Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (36)

JY:

İSRAİL'İN YANINDA OLMAYACAK BİR TANRI VARSA BENİM İÇİN BİR HİÇTİR.

Yanıtla61330
Mert Ali Bal:

Böyle bir yorumu paylaşan haber sitesi benim gözümde İsrail'den farksızdır. Bu haber sitesi benim için bitmiştir

19243
Güzel ve sağlıklı yaşamın Adresi:

Geri kalmış zihniyet Allah'ı yok saymak...Hain çok aramızda.Okadar masum sivilin bebeğin kanı elbet yerde kalmayacak.İyiki ölüm var yarın hesap soracak Allah var.

11171
Ali Teke:

Korkma titre sonun yakındır cehennme biletini aziz Türk milleti kesecektir, botlarımızı öptüreceğiz az kaldı

13137
Ruzgar Celik:

Ülkemiz savaşa dahil olursa biz kimle savaşcaz içeriylemi dışarıylamı her yerimizi sarmışlar baksana yorumlara

Yanıtla22218
Selçuk Karan:

Onlarda lagım çukuruna gider kanka rahat ol tarih bize bunları gösteriyor

1080
Aslan:

Herşey planlı gidiyor.İsrail istediğini elde etti.Şimdi lübnan ve suriyeyi işgal edebilir. Eğlenceli olmaya başladı

Yanıtla12932
Sevcan Demir:

Sıra sana gelince de eğlenebilecek misin

00
Erol Balık:

sizin yaptığınız en güzel iş ordusu olmayanlara saldırmak sivilleri vurmak bebek katilleri

Yanıtla986
Fatih Yilmaz:

Ey Allah'ım İsrail ve ona yardım eden başta Amerika olmak üzere kim maddi manevi destek veriyorsa hepsini Kahhar ismi şerifin hürmetine kahru perişan eyle. Hepsinin belasını ver Allah'ım Sözde Müslüman devlet başkanlarına da basiret, şuur ve bir an evvel uyanıp bir ve tek olmayı nasip eyle Allah'ım

Yanıtla458
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title