Haberler

İsrail destekçisi ülkede utanç manzarası! Filistin bayrağı taşıyan çocuğu böyle gözaltına alındılar

Güncelleme:
Abone Ol

Gazze'yi kan gölüne çevirip on binlerce sivili katleden İsrail'in en büyük destekçilerinden biri olan Almanya'nın Berlin şehrinde kaydedilen bir görüntü büyük tepki çekti. Filistin'e destek gösterisine katılan 10 yaşındaki bir çocuk bayrak taşıdığı gerekçesiyle polis tarafından dakikalarca kovalanarak gözaltına alındı. Utanç manzarasına çevredekiler de sert tepki gösterdi.

Almanya'nın başkenti Berlin'de Filistin'e destek gösterisi düzenlendi. 10 yaşındaki bir çocuk Filistin bayrağı taşıdığı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alındı. Sosyal medyaya düşen görüntüde çocuğun elinde bayrakla kaçtığı, polislerin de sıkıştırdığı görüldü.

ÇEVREDEKİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Utanç manzarasına çevredekiler de tepki gösterdi. Sosyal medyada büyük bir yankı uyandıran olayda Alman polisinin çocuğu gözaltına aldığı vurgulandı.

NAZİ GEÇMİŞLERİ HATIRLATILDI

Birleşmiş Milletler'de temsil edilen bir ülkenin bayrağını taşıdığı için bir çocuğun gözaltına alınması nedeniyle Almanlara Nazi geçmişleri de hatırlatıldı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Filistin Bayrağı İnsan Hakları Filistin Almanya 3-sayfa Berlin İsrail Dünya Polis Çocuk Gazze İnsan Hakları 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

VEFA:

Türkiye'de caddelerde İsrail bayrağı taşınabildiği, cafeler taşlanmadığı zaman, orada da Filistin bayrağı taşınabilir. Herkese hak ettiği gibi muamele!...

Yanıtla18265
Babayaro:

Haydi avrupacılar neredesiniz?

Yanıtla50182
Fatih Sultan:

Kardeş ülke dediğimiz Azerbaycan da maalesef İsrail katil hükümetini destekliyor.

Yanıtla32120
Cafer KILIÇ:

Nerde insan hakları

Yanıtla33114
gökhan c:

Avrupa'da Türkiye de yaptiklarinizin onda birini yapamazsinjz.avrupa medeniyetler topluluğuymus.

Yanıtla2674
Bulent Alaylı:

5 milyon Türk var orda. Hani neredeler

Yanıtla3848
Samarpan Bhav:

Alman Polisinden Açıklama var. Cocuk kimsesiz orda diye onu tehlikeli ortamdan çıkardılar ve babasına teslim ettiler diye.

Yanıtla61
minor:

Almanyadayım. Bir çok kez Filistin’e destek mitingi oldu. Bir çok yerde Filistin’e destek için yürüyüşler gösteriler yapıldı hala da yapılıyor. Polis hiç engel olmuyor. İzinsiz ve provakatif bir durum söz konusu olacaksa Almanya engel olur. Burası kurallar ülkesi hükümetin siyasi çıkarları için bir şeyleri engellemez veya izin vermez…

Yanıtla33
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title