Haberler

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'dan skandal çağrı: Türkiye'yi NATO'dan çıkarın

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Biz nasıl Karabağ'a, Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız." açıklamasının yankıları sürerken, İsrail'den hadsiz bir çıkış daha geldi. İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Erdoğan'ın tehlikeli söylemlerde bulunduğunu söyleyerek Türkiye'nin NATO'dan çıkarılması için çağrıda bulundu.

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, skandal bir açıklamada bulundu. Katz, Türkiye'nin NATO'dan çıkarılması çağrısı yaptı.

ERDOĞAN: NASIL LİBYA'YA GİRDİYSEK, İSRAİL'E DE GİRERİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz gün yaptığı, "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok. Sadece biz güçlü olmalıyız ki bu adımları da ne yapalım? Atalım" açıklaması dünya kamuoyunda deprem etkisi yarattı. Küstah yanıt veren İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Erdoğan'la Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'in resmini yan yana koyup, sonunun Saddam Hüseyin gibi olacağını öne sürdü.

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'dan skandal çağrı: Türkiye'yi NATO'dan çıkarın

SKANDAL ÇAĞRI: TÜRKİYE'Yİ NATO'DAN ÇIKARIN

Katz'ın açıklamasına Türkiye'den peş peşe tepkiler yükselirken, İsrailli bakan skandal açıklamalarına yenisini ekledi. İsrail Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Bakan Israel Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İsrail'i istilayla ettiğini ve tehlikeli söylemlerde bulunduğunu" öne sürdü. Katz bu sebeple "diplomatlara bütün NATO üyeleriyle acilen temasa geçerek Türkiye'nin kınanması ve bölgesel ittifaktan çıkarılması için" çağrıda bulunduğunu açıkladı.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Dünya

Uluslararası İlişkiler Recep Tayyip Erdoğan Politika Türkiye İsrail İsrail Dünya Libya Nato Nato İsrail Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (67)

Erol Birol :

Biriside söylesin diyelim İsraile saldırdın sonra ne olucak abd ve Avrupa böyle uzaktan seyredicek öylemi? Hayret bu kadar savaş çığlıkları atan başka bir millet yoktur bu dünyada. Arkadaş daha burnunun dibindeki adalara bile müdahale edemiyoruz. Yapmayın bu kadar komik olmayın lütfen.

Yanıtla531K
David Kurşun:

Bir Türk dünyaya bedeldir!!!!!!

4856
Sinan Bulduk:

Al bir bankamatik çocuğu daha..

2162
Taro Misaki:

Sevgili arkadaşlar, birçok yerli kola markamız var, lütfen yerli markaları tercih ediniz. Bizim insanımız kazansın.

Yanıtla145719
Damla Sengul:

komedi

357166
Marko Apostolidis:

biz insanlar artık parasız olan şeylerde bile dayanışmıyoruz, mesela yayalar için durmuyoruz, iki büklüm ninenin poşetini taşımıyoruz... hep ben ben ben...

15400
Erkan Unal:

Neden komedi olsun,yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı,hiç mi okullarda yerli haftası yapmadınız??

29250
Fuat Gençoğlu:

ahhhhhhaaha çok güldüm ben bu çocuğa ya :)

17342
AdamınBiri:

Mahalledeki bakkal coca cola satmıyorum satarsam vicdanım rahat etmez demişti, 5 gün sonra yine coca cola getirmiş , ne tuhafız :D

16175
Murat DOĞAN:

ama senin ismin bile yerli degillken yerli kolalardan bahsediyorsun önce ismini yerli yap bence

1368
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title