Haberler

İsrail, Hamas'ın Lübnan lideri Fetih Şerif Ebu El Emin'i öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail ordusu, Hizbullah lideri Nasrallah'ın ardından Hamas'ın Lübnan lideri Fetih Şerif Ebu El Emin'i de öldürdü. Hamas yayınladığı açıklamayla El Emin'in İsrail tarafından hava saldırısıyla öldürüldüğünü doğruladı.

7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'ye bomba üstüne bomba yağdırıp on binlerce sivili katleden İsrail ordusu, savaşı Orta Doğu'nun geneline yaymak için yeni adımlar attı.

Rotayı Lübnan'a kıran İsrail ordusu, Hizbullah lideri Nasrallah'ı 80 ton bombanın kullanıldığı 72 saatlik bir operasyonla öldürürken bugün bölgeden bir haber daha servis edildi.

AİLESİYLE BİRLİKTE ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail bölgeye düzenlediği hava saldırısıyla Hamas'ın Lübnan'daki lideri Fetih Şerif Ebu El Emin'i eşi, oğlu ve kızıyla birlikte öldürdü. Hamas da yaptığı açıklamayla, El Emin'in İsrail ordusunun Lübnan'a düzenlediği hava saldırısında öldüğünü doğruladı.

İsrail, Hamas'ın Lübnan lideri Fetih Şerif Ebu El Emin'i öldürdüHamas'ın Lübnan'daki lideri Fetih Şerif Ebu El Emin.

FİLİSTİN CEPHESİ DE 3 KİŞİNİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ AÇIKLADI

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) de İsrail'in, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a düzenlediği saldırıda 3 yöneticisinin öldüğünü duyurdu. Açıklamada, söz konusu saldırıda FHKC Siyasi Büro Üyesi ve Askeri Güvenlik Dairesi yetkilisi Muhammed Abdulal (Ebu Gazi), FHKC Genel Merkez Komitesi üyesi, Cephe askeri birimi üyesi ve Lübnan'daki askeri komutanı İmad Avde (Ebu Ziyad) ile FHKC yöneticilerinden Abdurrahman Abdulal'ın öldürüldüğü belirtildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Güncel Lübnan İsrail Dünya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (56)

VEFA:

Temizlik imandan gelir!...

Yanıtla345160
Ercan cıftcı:

İsrail bu suikastları bizdeki gibi Lübnan' da satın aldığı ajanları sayesinde yapıyor. Bizde de çok satılık ajan var..

23
Emin :

Keşke sende de o imandan biraz olsa

22
Çoşkun Çavuşoğlu:

Sen insanmısın?

22
MUSTAFA ALİ_5635:

SENDEN BAŞLAMAK LAZIM O ZAMAN........

21
Onur Güleç:

bop takır takır işliyor kardeş

Yanıtla47219
vatandaş:

israil kendi kurdurdukları örgütleri yok ediyor. tıpkı amerikanın afganistan ve ırakda yaptığı gibi

Yanıtla39192
Ferhat Korkmaz:

Iste dogru tespit israil ve amerika bu orgutleri kurup orayi isgal etmek icin bahane ediyor

13
rihamma baxhiyeva:

Madem Hamas'ın, Hizbullah'ın İsrail'in kuklası olduğunu biliyorsunuz ne diye Türkiye'de hala Hamas Hizbullah destekçiliği yapılıyor. Şu an orada ölen binlerce masumun kanında Hamas'ın da parmağı var 2 saatte 3 bin roket atıp ondan sonra tünellere kaç İsrail de halkı ezsin katliam yapsın sen tünelden izle, madem halkı koruyamayacaktın 7 ekimi başlatmayacaktın şimdi tam İsrail'in istediği gibi bir ortam ve harita oluştu Hamas sayesinde.

12
Dağıstan:

Tüh , özgürlük savaşçlıarından bir daha öldü...

Yanıtla11381
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title