Haberler

İsrail'in İran'a vereceği yanıt merak konusu olurken Biden felaket planını ağzından kaçırdı

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail'in 200 balistik füzeyle misilleme saldırısı yapan İran'a vereceği yanıt merak konusu olurken ABD Başkanı Joe Biden felaket planını ağzından kaçırdı. İsrail'in İran'a ait nükleer tesislere olası bir saldırısını desteklemediğini belirten Biden "orantılı şekilde" karşılık verilmesi konusunda G7 liderleriyle de mutabık kaldıklarını ifade etti.

İran'ın 200 balistik füzeyle İsrail'e yönelik misilleme saldırısı dünya kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Tel Aviv yönetiminin bu operasyonlara nasıl yanıt vereceği ise merak konusu.

ORTA DOĞU'DAKİ SON DURUMA İLİŞKİN KONUŞTU

ABD Başkanı Biden, Helene Kasırgası'nın vurduğu eyaletlerden Güney Carolina ile Kuzey Carolina'yı ziyareti için uçağına binmeden önce basın mensuplarına, Orta Doğu'daki son duruma ilişkin değerlendirmede bulundu. Biden, bir soru üzerine, İsrail'in İran'a ait nükleer tesislere olası bir saldırısını desteklemediğini belirtti.

"ORANTILI ŞEKİLDE" KARŞILIK VERİLECEK

İsrailli muhataplarıyla görüşmelerin devam ettiğini ve İran'a nasıl bir karşılık verileceğini ele aldıklarını aktaran Biden, ayrıca G7 liderleriyle bugün ortak telekonferans görüşmesi yaptıklarını ve İsrail'in "orantılı şekilde" karşılık vermesi konusunda mutabık olduklarını kaydetti. Biden, İran'ın son saldırılarının ardından "İran çok yoldan çıktı." yorumunu yaptı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Joe Biden Diplomasi Politika İsrail Dünya İran Diplomasi Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

Mehmet Yarba:

Modern Haçlı ordusu her geçen gün daha da belirgenleşip saldırıyor.

Yanıtla10628
mertcee27:

G7 nasıl onay vermiş? Rusya Çin Japonya bunlara onay mı vermiş? Bu G4 demek istemiş, ABD İngiltere Fransa Almanya anlaşılan bu. Bunlar mı dünyayı temsil ediyor,? Bunaklık

Yanıtla6525
VEFA:

Her şerde bir hayır vardır. İran bir süre sonra gericilikten, bağnazlıktan kurtulup, teröre son verip DEMOKRATİK, LAİK bir Cumhuriyet olacaksa bunda da vardır bir hayır! ..

Yanıtla43392
Yorumcu Davut :

niye laik olsun ki? israil laik mi? İngiltere, fransa, italya, almanya, abd laik mi? laiklik geri kalmaktır. bak bakalım dünyaya dinini terk eden hangi ülke ileri gidebilmiş?

17
İzmarit:

Sen nasıl bir virüssün ya :D

13
Erdal Alaçam:

Sen ilerici ol soyun ailecek sağlam çağdaş olursun..

12
Zeki Anti:

Hayır lafını söyleyene bakın..

11
Temha Arak:

cok celiskili.soylediklerin

11
3.DünyaSavaşı:

hvalama sesi sende mi geldi

11
Zeki Sevindik:

amarikadan israilden bukadar korkmaya gerek yok supergucler kagittan karton ortadogudaki dini fakturler birlik olamiyorlar iran kilit ulke dunyanin 3 cu petrol ulkesi batili devletler bizim sirketlerin hiselerini zorla satiyorlar almazsaniz kuyulari isgal ederiz diyorlar

Yanıtla279
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title