Haberler

İsrail Saldırısı: Gazze'de 5 Sağlık Çalışanı Hayatını Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Gazze'nin Musabah bölgesindeki sağlık bakanlığı depolarına düzenlediği saldırıda 5 çalışanının hayatını kaybettiğini ve birçok yaralının tedavi edilemediğini açıkladı.

FİLİSTİN Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Gazze'nin Musabah bölgesinde bulunan bakanlık depolarına düzenlediği saldırıda 5 çalışanının hayatını kaybettiğini duyurdu.

Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan bugün yapılan açıklamada, "Gazze Şeridi'nin güneyindeki Musabah bölgesindeki Bakanlık mağazalarının hedef alınması sonucu 5 Sağlık Bakanlığı çalışanı hayatını kaybetti, diğerleri de yaralandı. Ambulans ekipleri ölülere ulaşamıyor, yaralıları tedavi edemiyor. Sağlık Bakanlığı, yaralıların korunması ve kurtarılması için tüm BM kurumlarını ve ilgili yetkilileri müdahale etmeye çağırmaktadır" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Uluslararası İlişkiler Sağlık Bakanlığı Filistin Güvenlik İsrail Sağlık Dünya Gazze Güvenlik Uluslararası İlişkiler Sağlık Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title