Haberler

İsrail, Sinvar'ın yeni görüntülerini paylaştı: Yer ve zaman ayrıntısı dikkat çekti

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail Savunma Kuvvetleri, Hamas lideri Yahya Sinvar'ın Gazze Şeridi'nde bir tünelde aile üyeleriyle yürüdüğü görüntüleri paylaştı. Görüntülerin İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırılarının başladığı 7 Ekim 2023 tarihinden bir gün öncesine ait olduğu iddia edildi.

İsrail tarafından 7 Ekim'deki Aksa Tufanı'nın mimarı olarak nitelendirilen Hamas lideri Yahya Sinvar, Gazze'ye düzenlenen operasyonda şehit düştü. Gazze'nin en güneyinde yer alan Refah'ta bir İsrail işgal devriyesiyle tesadüfen karşılaşan Yahya Sinvar, çatışmaya girdi. Bir eve giren Hamas liderinin yeri insansız hava aracıyla tespit edildi. Ev tank ateşiyle vuruldu, işgal askerleri çatışma bölgesine yeniden döndüğünde cesetlerden birinin Hamas liderine ait olduğu ortaya çıktı. İsrail, hayatını kaybeden Hamas Lideri Yahya Sinvar'a ait yeni görüntüler yayınladı.

İsrail, Sinvar'ın yeni görüntülerini paylaştı: Yer ve zaman ayrıntısı dikkat çekti

AİLESİYLE BİRLİKTE TÜNELDE

İsrail'in Gazze Şeridi'nde 7 Ekim 2023 tarihinde başlattığı saldırılardan bir gün öncesine ait olduğu iddia edilen görüntülerde, Sinvar'ın aile üyeleriyle tünelde yürüdüğü görüldü. Sinvar'ın 2 çocuk ve 1 kadınla birlikte çanta taşırken görüldüğü videoda, Hamas liderinin daha fazla çanta ve su şişesi taşımak için tünelde birkaç tur attığı anlar yer aldı. İsrail Ordusu, görüntülerin birkaç ay önce bulunduğunu açıkladı.

İsrail, Sinvar'ın yeni görüntülerini paylaştı: Yer ve zaman ayrıntısı dikkat çekti

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yahya Sinvar Politika İsrail Dünya Gazze Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (39)

Savas Ozturk:

Şu terör örgütleri bi bitsede dünya rahat etse

Yanıtla24353
Himmet Yıldız:

İsrail bitse dünyada savaş kalmaz.

13336
Mehmet Yanğıl:

En büyük terör örgütü israildir

10259
Mehmet Bilge:

Aynen başta itrail olmak üzere…

8212
Mehmet Bilge:

Aynen katılıyorum. Başta itrail olmak üzere…

6167
sinan çayırcı:

Kuvayi milliye terör örgütü müydü ? İşte bunlarda vatanlarını savunan aslanlar . Terörist arıyorsan itrail ve sevicilerine bakman yeter .

795
Hakan:

savas ozturk teror dedigin batililarin dusundugu gibi dusuncelerin oldukca islamla alakan yok bence.

1285
eXpeRT:

ALLAH ve İSLAM DAVASI YOLUNDA ŞEHİT

Yanıtla1389
Harun Kara:

Rabbim Şehadetini makbul etsin, Rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun

Yanıtla991
Objektif Vatandaş:

Bu ülkede 2000'lerden önce şu anda Gazze'de Filistinliler'e yapılanların tıpkısının aynısı Kürtler'e de yapıldı ne yazık ki. Köy yakmalar, helikopterden adam atmalar, faili meçhuller elbette. Elbette bunu yapan devlet değildi bunu yapanlar devletin gücünün kullanan fetövari paralel yapılanmalardı. Misal çete başı Tansu Çiller.

Yanıtla5919
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title