Haberler

İsrail televizyonunda Filistinliye tecavüzü böyle savundu: Hak ediyorlar, harika bir intikam

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail askerlerinin gözaltı merkezinde tutulan bir Filistinliye tecavüz etmesi dünya kamuoyunda infial uyandırdı. Olayı yankıları sürerken İsrail televizyonunda konuyla ilgili yapılan bir yorum ise mide bulandırdı.

İsrail askerlerinin Negev Çölü'ndeki Sde Teiman gözaltı merkezinde tutulan bir Filistinliye tecavüz görüntüleri dünyada büyük tepki çekti. İsrail'de özel bir televizyon kanalında büyük tepki çeken tecavüz olayının konuşulduğu programda yapılan yorum ise adeta kan dondurdu. Stüdyoda değerlendirmede bulunan bir konuk, "Bunu hak ediyorlar, harika bir intikam!" "Tutuklulara işkence devlet politikamız olmalı" ifadelerini kullandı.

SIK SIK İŞKENCEYLE GÜNDEME GELİYOR

İsrail'in güneyinde yer alan ve alıkonulan Gazzelilerin tutulduğu Sde Teiman gözaltı merkezi sık sık işkencelerle gündeme geliyor. New York Times gazetesinde geçen ay çıkan haberde, Sde Teiman gözaltı merkezinde alıkonulan Gazzelilerin etrafı açık bir alanda gözleri bağlı olarak günde 18 saate kadar elleri kelepçeli şekilde yerde sessiz şekilde oturtulduğu belirtilmişti. Haberde, gözaltı merkezine getirilen Filistinli tutukluların burada 3 aya kadar kaldığı ve sorgulama süreçlerinde birçok kişinin insanlık dışı muameleye ve işkenceye maruz kaldığı kaydedilmişti. Burada tutulan ve daha sonra serbest bırakılan bazı Gazzeliler, Sde Teiman'da maruz kaldıkları işkenceleri dile getirmişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

İnsan Hakları Filistin 3-sayfa İsrail İsrail Dünya Dünya Hukuk İsrail İnsan Hakları Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (58)

Davut Alagöz:

Allahın adaleti yerini bulacak

Yanıtla26749
JY:

YAPRAĞIMI BULACAK.

13213
JY:

YAPRAĞIMI BULACAK!!!!!

1077
JY:

YAPRAĞIMI BULACAK

1027
Salih Kurt:

Ne zaman?

558
Koray GENÇ:

Yaptıklarınızı yaşamadan ölmeyin o evlatları

Yanıtla19640
Salih Kurt:

Zor

418
Mr.Kurdullah:

İsraili savunanları insanlık testinden geçirmek lazım. Testten geçemeyenler itlaf edilmeli.

Yanıtla23528
şahabettin Ayyıldız:

Şeytan bile ben Allahtan korkarım diyor, Alah herşeyi görüyor

374
Salih Kurt:

Kimse kimseyi savunmuyor. Kendi hallerinde ne yaparlarsa yapsınlar

655
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title